Favo FridayHET IS...

Favo Friday: mijn favoriete challenges #fitwithmaritchallenge

geschreven door Marit juni 3, 2016 2 Comments

De twee weken van de #fitwithmaritchallenge zijn bijna voorbij, maar aangezien ik komende twee dagen alleen maar op het werk ben, sluit ik ‘m vandaag in ‘Favo Friday’ af en deel ik mijn behaalde challenges.
Twee weken waarin ik van alles heb geprobeerd. Van alles waarin jullie mij uitdaagden om eens te proberen, omdat het iets was waardoor jullie je fit voelen! Ik vond het echt super tof om te doen!

Helaas heb ik laaaaang niet al jullie challenges aan kunnen gaan. Sommige waren onmogelijk, sommige zijn mogelijk en die zal ik dan zeker ook op mijn ‘Challenge Monday’ lijstje zetten!

Wat ik de afgelopen twee weken zoal deed?

vegan smoothie bowl
Ik begon met de vegan challenge. Vegan for one day! Hoe het me beviel? Dat lees je hier!

crossfit Noord Groningen
Veel mensen daagden me uit eens een WOD bij crossfit te doen. En zo geschiedde, samen met mijn vriend lekker spelen met gewichten, technieken en natuurlijk in het touw.

ontbijten bij het concerthuis
Een hele dag buiten de deur eten, kan dat gezond? Nou, ik kan het niet! Waarom niet? Dat lees je in dit verslag.

kickboksen

Ook werd ik uitgedaagd om eens te kickboksen. Dit was echt heeeeeel tof! Samen met Kelly ramden we erop los!

clean eten
Van ma t/m woe probeerde ik zo clean mogelijk te eten #cleanwithmaritchallenge. Dit is me zeer goed afgegaan! Ik miste wel een aantal producten, maar kan hier prima zonder. Ik ga hierdoor zeker ‘cleaner’ eten, omdat ik me er bewuster van ben, maar een aantal producten vind ik niet erg om te blijven eten 😉
Wat ik zoal at tijdens de challenge lees je hier.

hardlopen
Ook werd ik uitgedaagd om eens langer te rennen dan normaal. Nu heb ik al heel wat lange afstanden in de benen, maar het was inderdaad al een tijdje geleden dat ik meer dan 10 km rende. Het was een behoorlijke uitdaging, maar I did it!

Dit waren dus een aantal challenges die ik dus al volbracht heb, way more to go! Tussendoor moest er gewoon gewerkt worden, maar gelukkig hebben we de ‘Challenge Monday’ nog, dus er komen weer wat challenges aan hoor!

Happy Friday!

2 Comments

Liefs Lara juni 3, 2016 at 16:43

Wauw lekker bezig hoor! Voor een dagje vegan eten lijkt me ook wel eens tof om te proberen!

Antwoord
Marit juni 4, 2016 at 19:03

Zeker eens proberen!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram