Favo FridayHET IS...

Favo Friday: mijn favoriete Alpro ontbijtjes

geschreven door Marit juni 10, 2016 2 Comments

Weet je nog dat ik jullie uitdaagde om met de Alpro Mild & Creamy aan de slag te gaan? Met deze plantaardige variatie op yoghurt kun je heerlijk variëren. Ik heb zoveel mooie en lekkere creaties voorbij zien komen, wat leuk! Nog niet mee gedaan? Je kan nog meedoen en kans maken op het servies! In mijn vorige blog hierover meer info.

Nou was ik niet de enige die als blogger jullie uitdaagde om aan de slag te gaan met Alpro. Ook andere ‘fit bloggers’ maakten de meest lekkere en mooie ontbijtjes hiermee. Mijn drie favoriete ontbijtjes? Die ga ik nu met je delen!

healthyfans
1. Mango avocado ontbijt à la @Healthyfans
Sowieso mijn favoriete ontbijtje! Ik vond dit zo’n leuk idee en zo’n verassend goede combi. Alpro Mild & Creamy Naturel combineren met mango, avocado en koriander… erg creatief en lekker!

foodness

2. Skinny bananensplit à la @Foodness
Bananensplit als ontbijt? Ja, duhhhh! En ook nog eens skinny. Briljant idee, Claartje! Aangezien ik vaak in de ochtend ga sporten, vind ik de combi banaan-Alpro heerlijk! Lekker licht en toch boordevol energie. Ik ben fan!

annemerel

3. Açai bowl à la Annemerel

Hier mag je me best voor wakker maken hoor Annemerel! Alleen die kleurtjes al! Dit noem ik nou een echte powerstart van de dag. Gezond, boordevol vitamientjes door het fruit en als er iets mooi uitziet, smaakt het ook nog eens veel beter. Love it!

Ben erg benieuwd of jij mijn recept (overnight oats met ananas) of één van bovenstaande al geprobeerd hebt! Zo nee, zeker doen! En snel online zetten, #alpronista #mymildandcreamy en #fitwithmarit erbij hashtaggen, zo doe je nog mee aan de winactie loopt t/m 19 juni)!

Een Happy Friday!

– Dit is een advertorial, lees hier mijn disclaimer. –

2 Comments

Nienke september 20, 2016 at 20:03

Hi Marit,
Weet je ook een adresje in Groningen waar je Acai kunt kopen? Liefst pulp, maar poeder kan ook. Thanks alvast!

Antwoord
Marit september 20, 2016 at 20:26

Geen idee. De Tuinen? Of gewoon via de Body&Fitshop?

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram