Favo FridayHET IS...

Favo Friday #147

geschreven door Marit augustus 21, 2020 4 Comments
Favo Friday

We zijn weer in Nederland! Vorige week ook al, maar ik kan wel zeggen dat we wat meer geland zijn. De jetlag is voorbij (amper last van gehad!), we hebben onze familie gezien en alles is wat “normaler”. Ondanks dat we veel vrienden nog niet (kunnen) zien, toch genoeg leuke, vooral lekkere momenten in de afgelopen week (vrijdag 14 augustus t/m donderdag 20 augustus)?

Favo Friday #147

Vrijdag aten we bij mijn schoonmoeder en zij maakte de (vega)kip-kerrie met mango uit mijn eBook! Hadden we zelf al een tijdje niet gemaakt, omdat ik geen “kerrie” kruiden kon vinden in Nieuw Zeeland, dit was dus smullen!

Favo Friday #147

Sûkerbôle! Mmmmmmm!

Favo Friday #147

We eten veeeeel, haha! Ondanks dat we ook heerlijk aten in NZ, voelt het alsof we iets in te halen hebben. Gelukkig hebben we daarnaast veel energie om te sporten dus we hebben een mini gym in mijn ouders tuin geopend 😉

Favo Friday #147

We wisselen het verblijf bij mijn ouders af met verblijven in hun vakantiehuis, niet al te ver hier vandaag én aan het water. Echt zo zo zo fijn!

Favo Friday #147

Ook fijn om dan weer even met z’n tweetjes te zijn. We zijn veel dingen aan het regelen en aan het oppakken. De tandarts, orthodontist, zakelijke contacten, Tom werkt nog steeds veel voor het bedrijf in NZ… en tussendoor genieten we van de zon en de prachtige Nederlandse natuur.

Favo Friday #147

YES! Na zeven maanden mag ik weer rijden! In Auckland was namelijk mijn tas (inclusief portemonnee) uit de camper gestolen en een rijbewijs aanvragen vanaf daar gaat wat lastiger, maar ik heb ‘m weer! Komende dagen gaan we een aantal auto’s bekijken, hopelijk zit er wat tussen, zodat we weer een eigen auto hebben.

Favo Friday #147

Sinds dat we terug zijn in Nederland eten we vrijwel iedere dag paprika chips, haha. HOEZO HEBBEN ZE DIT NIET IN HET BUITENLAND? Is toch het lekkerste wat er is!?

Favo Friday #147

Afgelopen week had ik een dagpas (meer een uurpas) bij de Fit For Free. Ondanks dat we nog niet weten waar we precies gaan/willen wonen, ga ik de komende tijd verschillende gyms/bokslessen uitproberen.

Favo Friday

Op Instagram vroeg ik om tips voor gyms/bokslessen in Friesland en Groningen en dit waren de tips. Wie weet heb je er wat aan (of heb je nog aanvullingen, laat het dan weten in een reactie)!

Favo Friday #147

Kwam dit tegen tijdens het hardlopen (in Luinjeberd). Zo schattig zulke hokjes, word er helemaal blij van!

Favo Friday #147

Naar de supermarkt gaan is voor mij elke keer een feestje. Er is zoveel (plantaardige) keuze! Elke keer neem ik weer iets anders mee om te proberen… heb je nog tips?!

Favo Friday #147

Een pannenkoek met ananas en stroop bij eetkafee Dikke Tút! Heerlijk plekje en heerlijke pannenkoek! (al was ik wel wat verontwaardigd door de man die het uitserveerde “jij lijkt me niet het type voor stroop en suiker”… toen ik later om een cappuccino vroeg met sojamelk was ik “toch wel zo’n type dus”. Oh oh oh…)

Favo Friday #147

Blogs uit de afgelopen week: “Terug in NL: alles anders, maar zo normaal”, “Hoe ik mijn Working-Holiday visum heb geregeld” en “Mijn sportweek #33”.

Favo Friday #147

Zelfgeplukte bramen, chocolade, het avondzonnetje en de wereld aan onze voeten. Ik ben een gelukkig mens.

Dat was ‘m voor deze week. Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad!

4 Comments

Jenny augustus 21, 2020 at 12:49

In Leeuwarden en Burgum zijn er ook nog (kick)boxscholen! Ben benieuwd waar jullie gaan wonen, weer terug naar Friesland? 😉

Antwoord
Marit augustus 31, 2020 at 14:04

Thanks voor de tips. Ik denk wel dat het Friesland wordt, ja 😉

Antwoord
Esther augustus 24, 2020 at 11:24

Wat heerlijk allemaal zeg! Fijn dat jullie zo genieten.
Kunnen jullie niet meer terug in jullie oude huis in Groningen?

Antwoord
Marit augustus 31, 2020 at 14:03

Nee, dat was huur en dat hebben we toen opgezegd! 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs