Favo FridayHET IS...

Favo Friday #137

geschreven door Marit juni 12, 2020 2 Comments
Favo Friday #137

Wat een week! Geen corona meer in Nieuw Zeeland, met een interview op NOS.nl én op Radio2! Kijk- en lees je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 5 juni t/m donderdag 11 juni)?

Favo Friday #137

Regelmatig krijg ik een mailtje dat een bedrijf me iets wil toesturen, ik geef dan (meestal) heel enthousiast mijn adres, maar vrijwel iedereen haakt af als ze zien dat dit adres in Nieuw Zeeland is (haha). Maar Tiara en Nikos lieten zicht niet afschrikken en na twee maanden(!) ontving ik dan eindelijk het pakket van Naturally Granola. Inmiddels zijn we een dikke week en bijna twee potten minder verder… wat is dit LEKKER! En zo mooi verpakt! Vooral de “Belgian Chocolate” vinden wij een echte aanrader. En omdat ik zo’n fan ben, mag ik jullie met code FITWITHMARIT een korting van 10% geven op je bestelling. Doennnnn!

Favo Friday #137

Zaterdag reden we naar de wijk Mount Wellington om naar wat winkels te gaan en daarna liepen we de “mount” op waar op dat moment de maan (de dag na volle maan) net opkwam. Prachtig gezicht!

Favo Friday #137

De gebeurtenissen van de afgelopen weken zie ik als een eyeopener en omdat ik het beter wil begrijpen, wil ik er meer over leren. Vorige week benoemde ik de docu “Wit is ook een kleur” al (echt een aanrader!) en afgelopen weekend keek ik “Verdacht” wat ook een aanrader is om naar te kijken(/luisteren/leren).

Favo Friday #137

Gymtime! Rustig aan het opbouwen, maar zo fijn om terug te zijn!

Favo Friday #137

Zo zien mijn lunches er meestal uit als ik thuis ben. Broodjes met hummus, avocado, kikkererwten, kiemgroente en champignons. En als “toetje” nog een broodje met appelstroop en/of Nutella. Mmmm!

Favo Friday #137

Maandag was het zover! Als afsluiting van de #elkeweekeenkilometerverder liep ik een halve marathon! En dat was ook gelijk het mooiste rondje hier. Strakblauwe lucht, de maan die er nog was een weerkaatste op het water, de opkomende zon…

I DID IT!!! Super trots en super blij dat ik mezelf heb uitgedaagd om dit te doen tijdens deze periode. Het gevoel na zo’n run is onbeschrijfelijk. Zo voldaan en motiverend! En wat de cirkel helemaal rond maakte: een paar uur na mijn run was er het grote nieuws dat de laatste corona case genezen was, wat maakt dat er sinds maandag NUL mensen zijn met corona. Nieuw Zeeland is corona vrij! Op dag 1 van lockdown begon ik met een 10 kilometer, liep sindsdien elke week een kilometer verder en precies vandaag, de dag van de halve marathon, is het virus uitgeroeid. WAUW!

Favo Friday #137

En dat was niet alleen groot nieuws hier in Nieuw Zeeland, maar ook in Nederland. In de avond kreeg ik een mail met de vraag of ze me mochten interviewen voor NOS.nl. Niet veel later werd ik gebeld en al vrij snel stond het artikel, waarin anderen en ik werden geïnterviewd, online op NOS.nl. Zo tof! Wij lagen inmiddels al te slapen, maar dat was leuk wakker worden, haha! En naar aanleiding van dit artikel (denk ik) benaderde ook Radio 2 mij om ze me mochten bellen in de uitzending. Super spannend, maar dit was ook super leuk (net opgezocht en je kunt het zelfs terugluisteren, hihi!) Leuk om hiervoor gevraagd te worden en al helemaal tof dat wij momenteel in een land zonder corona wonen, waar het sinds dinsdag dus ook “back to normal lives” is.

Favo Friday #137

Met m’n Nederlandse NZ vriendinnen vieren dat we back to “normal” zijn. Wijn, burgers, frietjes en vooral gezelligheid!

Zin om weer eens iets anders te proberen als ontbijt? Probeer deze chia smoothiebowl. Super lekker, voedzaam en… groente in je ontbijt!

Dat was ‘m voor deze week. Een gekke, toffe, leerzame en fijne week. Hope you had a good one too!

Happy Friday ♥ 

2 Comments

Marcella Molenaar juni 18, 2020 at 16:09

Jeej, ik heb je interview geluisterd. Leuk joh! En fijn dat in NZ weer alles normaal is!

Antwoord
Marit juni 21, 2020 at 09:41

Leuk, thanks Marcella! 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram