Favo FridayHET IS...

Hardlopen, tzatziki, gin-tonic, een geannuleerde vlucht en in de Women’s Health!

geschreven door Marit oktober 16, 2015 2 Comments

Wat een week, wat een week… Wauw! Een week om nooit te vergeten! Waarom? Ik was een midweek + een dag langer in Griekenland en bij thuiskomst lag er een Women’s Health op mij te wachten. Een week die met foto’s te beschrijven is. Dus daarom deel ik deze week in Favo Friday mijn favoriete foto’s uit afgelopen week met je. Ik hoop dat je nog even de zomer voelt, want bah… hebben we de herfst overgeslagen ofzo? (Van het woord ouzo maakt mijn laptop automatisch het wordt ouzo… eh, wat wil ‘ie daar mee zeggen…?)

fit with marit Donderdagnacht om half 2 in de auto vanuit Groningen richting Schiphol. Gelukkig bestaat er koffie.

fit with marit fit with marit
Na de reis van 15 uur (auto/wachten/vliegen/taxi/wachten/boot) konden we alleen nog aan wijn denken. En eten. Rechts de groep! Samengesteld uit de lopers, aanhang en de crew die de aftermovie voor NN verzorgt!

image image image
Een Frozen Yoghurt om de hoek van het hotel, liefde! Daarna opnames gemaakt voor de aftermovie van NN, ben benieuwd! En toen pasta, 10 kilometer voedsel. Met griekse feta en olijven, uiteraard.

image image
Race ready! Met een go pro op mijn kop die uiteindelijk 15 seconden beeldmateriaal leverde, hiephooooi! En op de rechterfoto zie je rood, zweet en blaren. En een medaille, voldaan en trots gevoel. Meer over de 10 kilometer en het event lees je hier.

fit with marit
Een afscheidsrun samen met Kelly. Wat een mooi eiland!

fit with marit
Dat je met social influencers op het gebied van sporten en eten op Spetses zit, maar de snacks, gin-tonic, tzaziki en ouzo niet aan te slepen is. Man o man, we kwamen voor de Spetses mini-marathon hardlopen, maar het leek soms meer op een Spetses Gin-tonic marathon, ha ha! Dit was tijdens ons ‘afscheidsdiner’ voordat we terugvlogen.

fit with marit
Oh, toch niet. Ze namen onze hashtag #nooitmeernaarhuis iets te letterlijk, onze vlucht werd gecanceld. Even flink balen, en doorrrrrrr. Een prachtig hotel en onoplettende obers zorgden ervoor dat we weer een prachtig avondje hadden. Iets met ouzo.… hoezo?

imageimageimage
Wakker worden met zo’n uitzicht, het grooste ontbijtbuffet ever en champagne bij het zwembad. Een gecancelde vlucht was nog nooit zo goed.

image
Maar wat was het ook fijn thuiskomen bij mijn lieve vriendje. Hij had het hele weekend geklust. De eettafel is af!

image image
Onderweg naar huis kreeg ik al allemaal berichtjes dat ik in de Women’s Health magazine was gespot. Natuurlijk wist ik dat al lang, maar ik had nog geen idee hoe het resultaat was! Dus bij thuiskomst direct de brievenbus ingedoken. Naast dat ik in de top 40 fit influencers van NL sta, staan er ook nog TIEN pagina’s met een onwijs gave fotoshoot + interview in! Ik heb zooooo veel plezier gehad die dag en dat is hopelijk ook te zien in de shoot. Bedankt voor alle lieve reacties, zonder jullie was dit niet mogelijk geweest! Binnenkort meer foto’s! Of je rent naar de winkel, want daar ligt ie sinds gister!

image image
Met vriendinnetjes eten. Natuurlijk maakte ik curry! Met popoen en vis, yum! Oh ja, en een beetje rustig afkicken van de alcohol he 😉

fit with maritTijd voor weer een beetje pas op de plaats. Volgende week zaterdag is de Strong Viking Run van 19 kilometer en ik voel me alles behalve voorbereid. Daarom weer wat meer groen en mijn gezicht laten zien in de gym!

imageimage
Mijn Onepiece verruilde ik voor de winterjas en winterschoenen, het is weer tijd om te werken! De zomer is voorbij en zo ook mijn vakantiegevoel.

HAPPY FRIDAY!

2 Comments

Celine oktober 16, 2015 at 22:58

Hahahaha wat een toffe week! Balen van de vertraging maar uiteindelijk zag jullie extra dagje er nog zo erg niet uit! Heeeeel veel succes volgende week! Gaat je vast wel lukken!

Antwoord
Marit oktober 21, 2015 at 12:14

Dankjewel, Celine!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram