Favo FridayHET IS...

Favo Friday: mijn food verslavingen op dit moment

geschreven door Marit september 30, 2016 3 Comments

Je kent het vast wel, zo’n periode dat je helemaal gek van iets bent. Ik tenminste wel, mijn winkelmandje ziet er de laatste weken vaak hetzelfde uit. En ik weet dat het over een maand of twee er weer heel anders uit ziet. Wat nu de dagelijks terugkomende producten zijn? Ik vertel het je in de ‘Favo Friday’ van deze week!

1. Geitenkaas met honing
Echt, opeens eet ik het overal bij. Door mijn salade, op mijn brood, maar ook heerlijk op een tortizza. Even de oven in en het smelt! Heerlijk bijvoorbeeld met verse vijgen.

2. Smartwraps
Deze bestel ik de laatste tijd altijd bij de Body&Fitshop. Het is natuurlijk gewoon een wrap, maar deze wordt zoooo goed en krokant in de oven! Ja, dit is tot nu toe mijn favoriete bodem voor een ‘pizza’ die ik kan beleggen hoe ik het zelf wil (bijvoorbeeld met geitenkaas ;)).

3. Peultjes
Ik ben eigenlijk helemaal niet zo gek op broccoli. Ik eet het, omdat ik weet dat het één van de gezondste groentes is (alle groenten zijn gezond, maar oké). Verder ben ik niet heel dol op groenten, alleen als het verwerkt in een maaltijd met vooral veel saus. Maar peultjes… oh my! Ik bak ze even op, klein beetje zeezout en soms wat ketjap en ik eet zo een zakje van 200 gram weg. Probeer het eens!

4. Havermout met pure chocolade
Nu was ik helemaal gek op warme havermout waarbij de kokosblokjes smelten. Omdat mijn vriend en ik iets te veel kokosblokjes snoepen, zijn die even op. Dus gebruik ik als vervanger een paar blokjes pure chocolade en wow!!! Dit is toch ook wel erg lekker… even laten smelten en dan er door heen roeren, yum!

5. Zwarte bonen brownie met speculaas kruiden
Nou hoop ik dat jullie inmiddels mijn brownie met o.a. zwarte bonen wel eens gemaakt hebben. Ik maak ‘m standaard één keer in de twee weken, zodat ik een tussendoortje op werk heb. Onlangs voegde ik de speculaaskruiden uit de Green Gypsy webshop toe en woooow! Het is gewoon brownie maar dan met pepernoten smaak. Echt een aanrader!

Wat zijn op dit moment jouw food verslavingen? Nog aanraders? Let me know!

Happy Friday ♥♥♥

3 Comments

Maxime september 30, 2016 at 17:41

Ziet er allemaal heerlijk uit! Ik heb ook altijd van die seizoenen dat ik helemaal verslaafd ben aan iets. Mijn verslavingen op dit moment zijn; alles met pompoen (pompoen havermout, pannenkoekjes met pompoen, pompoen uit de oven met kruiden, noem maar op), en hetzelfde geldt eigenlijk voor wortel haha. Yummm krijg er nu alweer zin in :)! X liefs

Antwoord
Marit oktober 3, 2016 at 14:12

Hahah hoe leuk! Ik lees dit nu pas en ik heb net mijn challenge monday met pompoen geplaatst! Ik ben erg benieuwd naar jouw creaties!

Antwoord
Brenda oktober 6, 2016 at 00:41

Wat lekker! Vooral die brownie ziet er fantastisch uit, ik krijg er spontaan trek van!
Wat betreft mijn verslavingen: pindakaas, die staat altijd met stip op één. Maar sinds kort smeer ik het op ontbijtkoek. Zo lekker die zoet-hartig combi! ^^

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram