Favo FridayHET IS...

Favo Friday: favoriete work out producten van Pure

geschreven door Marit april 8, 2016 0 comments

Het is vrijdag, dus tijd voor een nieuwe Favo Friday! Deze keer laat ik je zien hoe je heel gemakkelijk ook thuis een work out kan doen met de juiste producten. Er zijn genoeg mensen die tijd tekort komen voor een ritje op en neer naar de sportschool, dus speciaal daarvoor mijn favoriete producten die ik gebruik tijdens een thuis work out!
De producten zijn van Pure 2 Improve. Pure 2 Improve is een Nederlands bedrijf dat allerlei producten op sportgebied aanbiedt in een webshop. Je kunt hier niet alleen terecht voor fitness producten, maar ook voor bijvoorbeeld basketbal en golf.

Met de volgende vijf producten kun je heel gemakkelijk een full body training thuis doen:

squats zandzak lunges zandzak
Sandbag

Deze ‘zandtas’ is echt geweldig! Het wordt geleverd in een tas, met daarin 4 zakken. Deze zakken kun je allemaal vullen met 5 kilo zand. Dus in totaal kun je een zandtas creëren van 20 kilo, maar is dit je te zwaar dan haal je er 1, 2 of 3 zakken ut. Wat je hier mee kunt doen? Wat kun je hier niet mee doen? Ik maakte (front) squats, trainde mijn schouders, deed lunges. Door de handvatten erg makkelijk vast te houden.

lateral trainer pure
Lateral trainer
Deze lateral trainer kun je gebruiken de spieren in je benen aan te spreken. De beide uiteinden bind je vast aan je voeten, waardoor er spanning op komt. Door een soort van schaatspassen te gaan maken, spreek je de beenspieren aan. Om het moeilijker te maken kun je een grotere stap nemen en je kunt er ook sprongen mee doen. Ook een goede oefening voor stabiliteit en balans.

springtouw met gewichten
Springtouw met gewicht

De springtouw is een goede manier om warm te worden. Doordat je springt en met je handen draait, zorg je ervoor dat je hele lichaam warm wordt. Daarnaast is het ook erg goed voor de conditie! Erg lekker om ook met een paar setjes springtouwen de work out te eindigen.
In deze springtouw zitten dus in de handvaten wat extra gewicht (160 gram), maar deze kun je er ook uit halen.

exercise ball oefeningen exercise ball squat
Exercise Ball

Met deze exercise ball kun je alle kanten op. Deze krijg je geleverd met een pompje. Op de bal zelf staan veel verschillende oefeningen. Met deze bal werk je vooral aan je stabiliteit en core, omdat je constant balans moet houden. Maar om het extra zwaar te maken kun je bijvoorbeeld weer gebruik maken van de gewichten in de sandbag. Een goeie combi!

massage roller pure
De Massage Roller

Deze massage roller, ook wel bekend als foamroller, is inmiddels niet meer weg te denken in de sportscholen. Even lekker rollen, klinkt niet verkeerd, maar is pijnlijker dan je denkt. Vooral na een heftige work out is het goed om even flink de spieren te laten rollen. Door het gebruik van de foamroller kunnen er knopen en verklevingen in de spieren verdwijnen, wat helpt voor de flexibiliteit en mobiliteit. Fijn om te doen na een work out, of die dag erna. Kan gewoon heel gemakkelijk tijdens je favoriete tv-programma!

Ik hoop dat ik je middels deze blogpost heb laten zien dat je ook heel gemakkelijk thuis een goede work out kunt doen. Schaf de juiste spullen aan voor jouw doelen en voilà, aan de gang terwijl je in je woonkamer staat!

– Dit is een advertorial, lees hier mijn disclaimer. –

Laat een comment achter

Mijn andere blogs