Fat with MaritFavo FridayHET IS...

Favo Friday: 5 x mijn favoriete taart

geschreven door Marit februari 19, 2016 2 Comments

Jaaaaaa, vrijdag! Eindelijk weer een ‘Favo Friday‘!
Maar eerst… de winnaar van de wafelijzer winactie van gisterrrrr..
Op mijn mobiel heb ik alle reacties geladen en daar heb ik een slinger aan mijn swipe gegeven (en vastgelegd op snapchat: fitmetmarit) En de winnares is geworden… Tromgeroffel… Lisanne Gefeliciteerd, je hebt een privé berichtje in je Instagram inbox! Veel plezier van jouw wafelijzer!

Door naar de vrijdag… Hoe beter het weekend in te luiden dan met TAAAAAAART!?

Daarom vandaag 5 x mijn favoriete taart!

1. Nutella cheesecake met pepernotenbodem
Ondanks dat de pepernoten uit de schappen zijn (huil) is de taart die ik voor mijn verjaardag maakte toch echt de beste tot nu toe! De pepernoten zijn heel goed te vervangen door een ander soort koek: bijvoorbeeld bastogne!

2. Eiwitrijke appel kaneel kwarktaart
Om te laten zien dat taart niet vol alleen ongezond hoeft te zijn en als je op je voeding let prima taart kunt eten, maakte ik deze. De bodem is gemaakt van rozijnen, noten en boter. De vulling van o.a. roomkaas, eiwitpoeder en kwark. Lekker, vullend en de taart is makkelijk te maken. Heel leuk om op een verjaardag eens te laten zien dat gezond ook lekker kan zijn!

3. Healthy cheesecake met frambozen
Mijn eerste healthy taart die ik maakte. Als je van cheesecake houdt, maar toch de uitdaging aan wilt gaan deze gezonder te maken, probeer deze dan zeker eens!

4. Fitte cheesecake met koffie
Ik hou zooooo van koffie. Vooral bij mijn taart. Nooit gedacht het lekker te vinden IN een taart, maar jawel. Als je van koffie houdt: zeker eens proberen!

5. Oreo Nutella Cheesecake
Afsluitend toch nog een iets minder gezonde. Toch weer terugkomend op de Nutella, want ja daar is gewoon alles lekker mee. En de oreokoekjesbodem maakt het helemaal af. Ken je iemand die wel wat chocolade kan gebruiken? Dan zeker deze maken!

Zo da’s wel genoeg inspiratie om dit weekend even lekker de keuken in te duiken, niet?

Heb jij nog goede taart-ideeën? Combinaties die ik moet proberen? Gezond of ongezond? Laat een reactie achter! Na de vakantie ga ik weer flink aan de slag met lekkere taart-recepten!

2 Comments

Marvin februari 19, 2016 at 09:55

Taart gaat er altijd wel in. Nummer 1 en nummer 5 lijken mij het lekkerst. Heb de Nutella Oreo Cheesecake al eens gemaakt, erg lekker maar ook heeeel machtig…

Antwoord
Marit februari 21, 2016 at 21:43

Met machtig is soms niets mis haha. 😉

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs