Favo FridayHET IS...

Favo Friday: mijn favoriete momentjes van afgelopen week

geschreven door Marit januari 8, 2016 2 Comments

Uitslapen tot 16:00 uur, chocoladetaart, code rood en op vakantie naar Bali! Deze week deel ik mijn favoriete momentjes met je in Favo Fridayyyyyy!

pannenkoek met oreo
Vrijdag
pas om 16:00 uur wakker worden na een mega tof oud&nieuw feestje. Ik maakte deze lekkere pannenkoek voor ons, dat was lekker wakker worden!

dadel snacks met tony's recept
Zaterdag ontdekte ik dat dadels gevuld met noten en omringd door chocolade een top combinatie was.

image
Zondag had ik eindelijk energie om de sportschool in te duiken en ik deed sinds lange tijd weer een circuittraining. Of het de alcohol was of dat ik net iets te veel motivatie had, ik zweette me rot, wat een fijn begin van de zondag!

image
Maandag deelde ik mijn #fitindewinter winactie! Tot en met zondag kun je nog mee doen!
Oja, en ik maakte deze taart op het werk. WOAHHHHH!

fit with marit metrorisotto
Dinsdag was het code rood in Groningen. En stond ik met dit recept in de Metro, zo leuk! De afspraak die ik had, werd in de Starbucks op het station, zodat ik de Metro kon bekijken, maar helaas… er reden geen treinen en dus waren er geen Metros geleverd in Groningen. Sta ik eens in de Metro, kan ik (+ vele anderen) het niet eens zien, haha!
Thuis maakte ik als troost heerlijke risotto. Foto maakte het niet tot mijn instagram, wel die van Tom 😉

tom en maritbali
Zo maakten we woensdag nog een glij en schaatsende wandeling, zo boekten we wat uurtjes later een vakantie naar BALI!!! Waaaaaaah!!! Wij gaan over zeven weken naar Bali! SO EXCITED!

imagebody en fitshop maaltijden
Donderdag
was het nog steeds glad en koud, bah. Maar gelukkig kwam de postbode vandaag wel en bracht mijn pakketje van de Body&Fitshop en kon ik eindelijk één van hun maaltijden proberen, die nam ik direct mee naar het werk!

En toen was het alweer vandaag en vandaag ga ik na het werk ook iets heel leuks doen!!! Ik ga namelijk op deze 8 januari Sintekerst vieren met mijn vriendinnen!

Hoe was jouw eerste week van 2016?

2 Comments

Mirthe januari 8, 2016 at 20:47

Mijn eerste week was zwaar. De heel week geleerd voor de twee tentamens van volgende week en wat strenger op mijn voeding geled dat betekende niet snacken, vanavond dus ook niet op een verjaardag (aaah ik zie er nu al tegen op, any tips?)
Maar die pannenkoek dat jij hebt gemaakt ziet er echt super lekker uit! Heb je daarvan het recept?:D

Antwoord
Marit januari 11, 2016 at 21:57

Haha gelukkig overleefd! Recept van de pannenkoek vind je als je pannenkoek intypt!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs