Favo FridayHET IS...

Favo Friday: mijn favoriete momentjes uit de afgelopen week

geschreven door Marit oktober 21, 2016 2 Comments

Het is alweer vrijdag… bijna weekend! Een goed moment om terug te blikken op de afgelopen week. Naast dat ik gewoon moest werken, had ik natuurlijk dé marathon van Amsterdam en was ik een paar dagen in Utrecht bij mijn familie. Kijk je mee met mijn favoriete momentjes uit de afgelopen week?

by lima Haarlem
Vriendinnetje Jasmijn komt uit Haarlem en ik was zo benieuwd naar deze stad! Zaterdag liet ze mij dan de stad zien. Vol hotspots en leuke winkeltjes. Fan! Deze heerlijke lunch aten we bij By Lima. Een geweldige hotspot met te veel lekkers op de kaart.

pizzaS’avonds vertrok ik naar Amsterdam. Een logeerpartijtje met mijn twee beste vriendinnen: pizza eten en heel veel gezelligheid.

Marathon van Amsterdam
De volgende ochtend was het zover: de marathon van Amsterdam waar #teamfitwithmarit 8 km ging rennen. Het moment van deze foto is onbeschrijfelijk: iedereen zo blij en trots! Lees hier het hele verslag.

brownie met oreo
Woensdag en donderdag was ik bij mijn familie in Utrecht: passen op de allerleukste nichtjes. Mijn oom had brownie gekocht om te gaan bakken, maar we zijn later nog naar de supermarkt teruggegaan om oreo’s en (chocolade) kruidnoten te halen. Die moesten er ook in. Duh.

pannenkoekenfeestje
Laatst heb ik ze al geleerd hoe creatief om te gaan met eten, dus we gingen weer aan de slag met pannenkoeken. Wat kunnen ze het goed he?! Een goede bodem voor de film Trolls waar we ook nog heen zijn geweest: aanrader!

sporten basicfitEn ja, deze hier boven zie ik veel te weinig. Allebei nog een dagje werken en dan eindelijk weer een fijn weekend samen.

Ik hoop dat jij ook een fijne week hebt gehad,
Happy Friday ♥♥♥

2 Comments

Rosemarijn oktober 22, 2016 at 17:46

Wat een superleuke positieve post haha! Die foto van je nichtjes is echt heel cute, volgens mij hadden ze een leuke tijd 🙂 Ik was jarig en heb ‘t gevierd met vriendinnen dus ik heb ook een super leuke week erop zitten!

Antwoord
Marit oktober 23, 2016 at 12:30

Ah lief haha! Jouw week klinkt ook goed, nog gefeliciteerd!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram