Favo FridayHET IS...

Favo Friday: mijn favoriete apps op mijn mobiel

geschreven door Marit november 18, 2016 1 Comment

Het is vrijdag dus (eindelijk) weer tijd voor een Favo Friday. Vorige week was het hier stil, gezien de ‘drie dagen geen internet’ challenge. Heerlijk wel, maar toch had ik mijn iPhone wel een beetje gemist hoor. Wat ik het liefst op mijn mobiel doe?

fit with marit instagram
1. Instagram

Met stipt op nummer 1! Ik vind dit zo’n leuke, inspirerende app. Ik kan hier dus echt uren op zitten. Als ik mijn timeline ben langs gegaan, dan ga ik de instasnaps bij langs en als ik me nog meer verveel kijk ik op de zoekfunctie. Hier staan de meeste gerelateerde foto’s (sporten/eten) van mensen die ik (nog) niet volg. Heerrrrrlijk al die food-foto’s en motiverende sportfoto’s. En omdat ik inmiddels best wat Instagrammers ken, vind ik het leuk om hun leven op deze manier te volgen.

fit with marit snapchat
2. Snapchat

Dit doe ik al heel lang, maar pas sinds een jaar echt via ‘fitmetmarit‘. Die filters zijn gewoon echt geweldig. Maar daarnaast vind ik het ook leuk om op deze manier meer beeld van mijn leven te geven, maar ook leuk om te zien wat anderen doen. Niet het perfecte Instagram plaatje, gewoon de gekke bekken en een normaal broodje pindakaas. Heb mijn snapchat afgelopen week helaas wel op privé gezet, wat ik zelf erg jammer vindt, want ik vind het een leuke manier van interactie. Toch kreeg ik te veel foto’s die niets met sporten/eten te maken hadden en dat om de zoveel minuten.

fit with marit facebook
3. Facebook

Na Instagram en Snapchat af te hebben gestruind, ga ik over naar Facebook. Hier bekijk ik voornamelijk grappige foto’s en filmpjes en tag mijn vrienden erin. Ik ga soms echt stuk om al die grappige quotes etc. Daarnaast heb ik een pagina ‘Fit with Marit’ en hier deel ik mijn nieuwe blogs en vlogs.

fit with marit ntc app
4. Nike+ Run Club

De Nike Running app. Een app die je kilometers en snelheid bijhoudt tijdens het rennen. Super leuk om te zien hoeveel kilometer je loopt, ook per week of per maand. Daarnaast fijn om je snelheid te horen (dit kun je aangeven) tijdens het lopen. Daarna krijg je ook nog de mogelijkheid om een foto toe te voegen en dit op je (insta)feed te zetten. Cool!

fit with marit apps
5. Analytics

Deze app is misschien wat minder bekend, maar dit ook één van mijn favoriete. Op deze app kan ik namelijk zien hoeveel bezoekers ik per dag heb, wat het ‘gedrag’ van mijn bezoekers is etc. Erg interessant en leuk om bij te houden. Ik kijk er niet dagelijks op, maar zou dat wel wat vaker moeten doen. Het is leuk om te zien welke onderwerpen jullie het meest aanspreekt. Ook is dit een app die ik gebruik als ik een opdracht heb, het aantal bezoekers, de gemiddelde tijd van lezen, dat soort dingen moet ik dan doorgeven aan de klant. Grappig he?

Natuurlijk heb ik ook what’s app, Spotify en YouTube, maar verder heb ik eigenlijk niet echt specials apps. Daarom de vraag aan jou: welke app ontbreekt echt op mijn mobiel? En welke van bovenstaande apps maak jij het meeste gebruik van?

Let me know & een mega HAPPY FRIDAY! ♥

1 Comment

Petra Elitt september 8, 2017 at 10:24

Leuk artikel en grappige foto’s!
Groetjes,
Petra Damen Elitt

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram