Favo FridayHET IS...

Favo Friday #3

geschreven door Marit januari 6, 2017 1 Comment

Vanaf nu deel ik in Favo Friday mijn favoriete momentjes van de afgelopen week (zaterdag t/m vrijdag). Afgelopen week had ik nog vakantie dus heerlijk genoten! Kijk je mee?


Vrijdag had ik samen met mijn beste vriendinnetjes in het midden van het land afgesproken op te gaan lunchen. Eindhoven, Amsterdam, Friesland en Groningen kwamen bijeen. Lekker kletsen onder het genot van kipsaté (lievelings!), zo fijn!


Op de laatste dag van het jaar werd ik wakker, opende de kast voor het ontbijt en was het tijd voor een nieuwe pot Choco Whey. Heul leuk moment.


Tom & ik hadden onze familie en vrienden uitgenodigd om op 31 december nog een (olie)bollen en borrel bij ons te komen eten en drinken. Super gezellig en zo fijn om het jaar zo af te sluiten. 


Na ziek te zijn geweest en de gezellige feestdagen werd het tijd om weer wat regelmaat te krijgen in het sporten. Afgelopen dinsdag trainde ik samen met Jasmijn de billen en benen. Viel toch wel even zwaar! Wat we zoal doen in de sportschool? Dat zie je in dit filmpje.


Vorige week al gefilmd, maar afgelopen dinsdag kwam ‘ie online. De Tony’s Chocolonely blinde smaaktest die ik samen met Marije deed. SUPER TOF! Kijken doe je hier.


Woensdag gezellig lunchen en werken samen met Kelly bij Bakkerij Blanche. Komt binnenkort een hotspot-blog over online!


Hoe leuk! Er wordt actief meegedaan aan de Challenge Monday van deze week. Knallen in 2017! 

En toen was de vakantie alweer over! Toch wel weer fijn om terug aan het werk te zijn. Hoop dat jij ook fijne feestdagen hebt gehad! Wat heb je gedaan?

Happy Friday! ♥

1 Comment

Lianda januari 8, 2017 at 15:43

Ahh leuk meis! 🙂 hihi

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs