Favo FridayHET IS...

Favo Friday #2

geschreven door Marit december 30, 2016 0 comments

Vanaf nu deel ik in Favo Friday mijn favoriete momentjes van de afgelopen week (zaterdag t/m vrijdag). Afgelopen week was het kerst en had ik een soort van vakantie! Kijk je mee?


Jaaaaa, kerst! Eerste kerstdag is bij ons de traditie om samen met mijn oom, tante en nichtjes lootje te trekken. Dus na het kerstontbijt was het tijd voor lootjes en cadeautjes. Zo gezellig!!!


Samen met mijn nichtjes maakte ik deze schattige fruit spiesjes voor kerst. Zo stond er toch nog iets gezonds op de tafel 😉 Zie je wat het zijn?


Nou dit was dus de borreltafel. Iedereen zat dus al vol voor het voorgerecht. Samen met de rest van mijn vaders kant familie vierden we eerste kerstdag. Heel fijn!


Heerlijk onduidelijke, cheesy foto, maar deze werd gemaakt bij mijn schoonmoeder. Hier schoven we aan voor het tweede kerstdiner en lekker dat het was!


Een droom die uitkwam! Een bezoek(je) aan de enige echte Tony Chocolonely winkel (Amsterdam). Samen met Marije (@dit gebeurt er als) nam ik daar namelijk een video op, dus stay tuned! Het was in ieder geval fantastisch en ik ben niet met lege handen naar huis gegaan. Beste derde kerstdag ooit!


Tussen de feestdagen door probeerde ik zoveel mogelijk kleur in mijn maaltijden te brengen. Lekker veel vitamientjes!


Woensdag en donderdagavond zat ik in Thialf voor de NK afstanden. Mijn vader zit in de jury, dus regelt altijd wat tickets en ik vind het zo leuk om hier bij te zijn!

En nu is het alweer bijna 2017! De laatste vrijdag van het jaar, have a good one! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram