Favo FridayHET IS...

Favo Friday #1

geschreven door Marit december 23, 2016 9 Comments

Een rubriek waarin ik eerder altijd mijn favorieten in een bepaalde categorie met jullie deelden, maar waarin ik vanaf nu mijn favoriete momentjes/foto’s van de afgelopen week in zal delen. Vandaar de #1! Omdat dat weekvloggen nog niet helemaal iets voor mij is, probeer ik op deze manier een klein kijkje in mijn leven te geven.

Mijn favoriete momentjes van afgelopen week! Kijk je mee?

muffins
Weekend! Tom ging naar de kapper, ik naar de markt en daarna wachtte ik op hem (en zijn korte koppie) met twee karamel-banaan muffins en een gember thee. Yum.

kersttafel
Ik kreeg te horen dat ik niet meer hoefde te werken en dus alle tijd voor dit heerlijke kerstontbijt op de zondagochtend.  Samen met vriendinnen/running girls. 

wafels
De rest van de week was ik vooral ziek. Ik heb me zelfs ziek gemeld op het werk en DAT HAAT IK!!! Dus ik heb goed voor mezelf gezorgd. Wafels met aardbeien, yum!

Women's health
Op de bank lekker veel Netflix gekeken en tijdschriftjes gelezen. Zo ook de Women’s Health, waar ik samen met Jordi van Fitdutchies.nl instond. 

kerst
Woensdagavond had ik een kerstdiner van Tom’s werk/bedrijf. Er was behoorlijke teamuitbreiding (trots) en dus werd er voor ons gekookt! Met uitzicht op de Grote Markt in Groningen aten we een luxe 5 gangen diner. Dit was het voorgerecht: steak tartar met zeewier kroepoek en eigeel.

training
Ik had gister (donderdag) mijn laatste dagje training: weerbaarheid en bejegening. Veel geleerd en mijn certificaat gehaald, joepie!

fit with marit
Vandaag voel ik me weer goed genoeg om te sporten, in mijn nieuwe sportoutfit van Adidas. YES!

Hope you liked, happy Friday! ♥

9 Comments

L december 24, 2016 at 21:53

Heeee Marit, ten eerste, je buikspieren zijn echt goaaaaaals op die laatste foto!? Maar een vraagje, heel vaak als ik op je blog kom ( heb em altijd standaard open staan in mn chrome ) staat de voorpagina op je artikelen van zo’n beetje half/ eind juni. En dan refresh ik een paar keer, of ga ik helemaal opnieuw naar je site en dan is t nog steeds zo. Weet je hoe dit komt?

Antwoord
Marieke december 27, 2016 at 13:40

Ja! Dat heb ik ook! Ik kom eigenlijk ook altijd op halverwege juni uit op m’n Macbook en iPhone. Ik heb je site als ‘favoriet’ in Safari staan, maar ook als ik ‘m handmatig in typ kom ik bijna altijd eerst op juni uit.

Antwoord
Marit december 27, 2016 at 21:11

Zie reactie hieronder, zo vervelend! Mijn excuses en ik ga weer mijn best doen!

Antwoord
Marit december 27, 2016 at 22:49

En nu en nu en en nu?

Antwoord
Marieke Haalboom december 30, 2016 at 09:52

Sorry voor de late reactie! Maar je hebt het gefixt! Ik kom iig weer gewoon op de juiste pagina 😀

Antwoord
Marit december 30, 2016 at 11:49

YES!!!

Marit december 27, 2016 at 21:10

Oh meideeeeen ik vind dit zo rot om te lezen. Ik heb er zelf ook last van, maar ik weet gewoon NIET wat ik eraan kan doen. Ik heb al een paar keer iets geprobeerd, maar tevergeefs. Ik ga er weer werk van maken, dankjewel voor reactie!

Antwoord
L januari 6, 2017 at 00:43

Sorry voor de late reactie!! Maar het heeft inderdaad geholpen, ik kom weer op de goede pagina elke keer 🙂 ga zo door Marit, top blog/ yt kanaal! x

Antwoord
Marit januari 6, 2017 at 10:17

YES! Dankjewel!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs