Favo FridayHET IS...

Favo Friday – Bloggers

geschreven door Marit september 4, 2015 7 Comments

We zitten in de week van de #motivatiechallenge
Op instagram wordt er volop mee gedaan en wat is dat leuk om te zien. En weet je wat? Het is vooral motiverend om te zien! Hoe social media elkaar toch kan motiveren. In ieder geval, zo werkt het voor mij.
Daarom wil ik in deze Favo Friday mijn favorieten op het gebied van bloggers aan jou laten zien. Ik lees eerlijk gezegd niet veel blogs, maar de onderstaande bekijk ik regelmatig!
En dit is niet bedoelt als kontelikkerij, nee ik wil gewoon delen wie mij inspireert en wie ik echt leuk vind om te volgen (tip voor jou dus)!

– Dear Good Morning
Deze had je vast kunnen raden. Lienke ken ik nu een dik jaar, via instagram. We kregen contact omdat we beide uit Friesland komen en ja, dat schept een band 😉 Met Lienke heb ik zelfs een e-book gemaakt! En wauw wat hebben wij samen een plezier gehad om dat te maken en wat waren we een goed team! Nog steeds spreek ik Lienke dagelijks en vind ik het nu ONWIJS knap wat en hoe ze alles doet. Een onwijs drukke baan, veel te veel motivatie en iedere ochtend om 7:00 een veel te knap en vrolijk hoofd die op je tijdlijn verschijnt.

– Charlie’s Kitchen
Hou je mijn facebook wel een beetje in de gaten? Zo nee, like even, zo wordt je makkelijker op de hoogte gebracht! En zo had je ook kunnen weten waarom Charlotte één van mijn favo bloggers is! (of hier de youtube link)

– Fitgirls
Gelukkig heb ik Dani, de oprichtster van Fitgirls, al eens ontmoet en weet ik niet alleen via social media dat ze ontzettend inspirerend en ‘real’ is, maar ook in het echt is het echt een powervrouw, wauw, wat zij uitstraalt is echt bijzonder. Deze week is ze zelfs een campagne begonnen #letsgetreal wat meiden uitdaagt om hun onzekerheid uit te spreken. Ook zeker een kijkje op nemen dus!

– Girls Love 2 Run
Het waren er twee, inmiddels doet Francien het in haar eentje. Ze zei haar baan ervoor op, gaat overal altijd volop in en geeft overal haar volle 10000%. Al meerdere malen heb ik haar gezien en is bij Running Girls Groningen op bezoek geweest en dat is iedere keer weer een feestje. Francien kent geen schaamte en zegt wat ze denkt, heerlijk haha. Daarnaast loopt ze ook gewoon nog even wat marathons en zelfs een run van 56 kilometer in Afrika tussendoor. Afgelopen week won ze de prijs voor hardloopblog van het jaar en Francien, met jouw inzet, eerlijk en openheid en mega motivatie is deze verdiend. Gefeliciteerd & tot snel!

Fitbeauty
TENIIIIIIII, Teniiiiiii is echt een schaaaatje. Teni weet echt aaaaaa-lles van eten/voedings/merkjes/toegevoegde suikers etc. Ze schrijft daar artikelen over, maar is ook heel eerlijk en open over haar eigen relatie met eten. Hier inspireert ze heel veel mensen mee, in ieder geval in mijn omgeving. Op haar foto’s is ze net zo knap (en schattig, sorry Teni) als in het echt en zij dit is echt een dikke tip van mij om te volgen. Jammer dat ze zo ver weg woont.

Dit waren even mijn favorieten op een rijtje. Dit betekent niet dat ik geen anderen meiden volg, want ik volg genoeg! Alleen deze bovenstaande meiden heb ik allemaal al eens ontmoet en zijn wat specialer voor mij.
Ik ben benieuwd of dit blogs zijn die jij ook leest en of je nog tips voor mij hebt?!

THANK GOD IT’S FRIDAY – HAPPY FRIDAY!
imagedgm marit en lienke instameeting

7 Comments

Laura september 4, 2015 at 11:25

Fitbeauty kende ik nog niet! Snel eens een kijkje nemen!

Antwoord
Nathalie september 4, 2015 at 11:29

Fitbeauty is ook absoluut één van mijn favorieten! Ik leer zo ontzettend veel van haar blogs!! Echt een aanrader. En natuurlijk lees ik de andere blogs ook graag 🙂 Ik kan er geen genoeg van krijgen!

Antwoord
Heleen september 4, 2015 at 11:56

Ik volg ze allemaal! Oeps… en jou ook natuurlijk. Soms heb ik het gevoel dat het er te veel zijn om te volgen. Ik had dus helemaal niet door hoe je website vernieuwd was en wat leuk! Vanaf nu kom ik weer meer een kijkje nemen! Liefs!

Antwoord
Marit september 5, 2015 at 13:12

oh oh oh! Gelukkig toch weer eens langs gekomen! 🙂

Antwoord
Denise september 5, 2015 at 15:03

Die laatste blog spreekt me echt aan :)!

Antwoord
Wilmke september 6, 2015 at 09:16

Waaah! Lees ik nu dat je ook uit Friesland komt? Tof. Me too! Waar kom je precies vandaan, ben wel benieuwd 😉
x Wilmke

Antwoord
Marit september 6, 2015 at 13:50

Haha ja, uit de buurt van H’veen! Jij?

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram