Favo FridayHET IS...

Favo Friday – Björn Borg

geschreven door Marit oktober 23, 2015 2 Comments

Deze keer in Favo Friday vertel ik je graag wat over mijn nieuwe kleding die ik van Björn Borg ontvangen heb, nu al favoriet! Want wat blijkt: zij hebben ook sportkleding! Aangetrokken, en wil niet meer uit, zit heerlijk! Naast dat het heerlijk zit, wil ik er tegenwoordig ook een beetje fashionale bijlopen in de gym. Ook dat kan hierin.
In deze blog ga ik je wat vertellen over de kleding. Waarom? De komende maanden zal ik wat nauwer samenwerken met dit merk, omdat er twee events aan komen, maar binnenkort meer over!

Hieronder zie je een aantal outfits die momenteel bijdragen aan mijn favoriete sportkleding!

image
Mocht je me de laatste weken ergens gespot hebben, dan was het gegarandeerd in deze outfit. Man o man, wat zit dit setje heerlijk. Die broek is behalve om in te sporten, ook fijn om in te chillen. En die trui staat ook erg leuk op mijn spijkerbroek!

image
Een sporttop (zonder vulling) voor over mijn sportbh. Over? Ja, vind het altijd wel fijn om iets stevigs over mijn sportbh aan te trekken, zodat ik ook wat oversized hempjes erover heen kan dragen. PS. deze foto nam ik in het hotel vorige week, vandaar die heerlijk opgeruimde kamer (ahum) en dat goede licht 😉

bjorn borg bjorn borg
Mijn nieuwe hardloopsetje, perfect met de kouder wordende dagen. De sporttrui met capuchon is fijn om over je term shirtje aan te trekken. Dat jasje is water en winddicht, echt perfect voor de komende koude dinsdagavonden tijdens de Running Girls Groningen trainingen.

Het is heel leuk om er fashionable bij te lopen tijdens het sporten, maar dan moet je nog wel die motivatie hebben om te gaan! Daarom wil ik je graag wijzen op de app die Björn Borg heeft. Met deze app genaamd ‘Sprinter’ kun je bijhouden hoeveel je sport, maar nog leuker, je kunt zien wat anderen doen en zelfs buddies zoeken en in de gaten te houden! Handig voor nieuwe energie en motivatie om in de sportschool in te duiken! Probeer de app hier zelf uit!

*Deze blogpost wordt gesponsord, maar ondanks dat zal ik altijd mijn eerlijke mening geven om jou van informatie te voorzien*

2 Comments

Marit oktober 25, 2015 at 12:15

Hi Meike, mag ik vragen waarom je deze link deelt onder deze blog?

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram