Favo FridayHET IS...

Favo Friday #99

geschreven door Marit april 12, 2019 2 Comments
Favo Friday #99

Favo Friday nummertje 99! Ik laat jullie dus al 99 weken mijn favoriete momenten in de week zien. Zelf vind ik het altijd heerlijk om iedere vrijdag terug te kijken op de week, hopelijk vinden jullie dit ook! In de afgelopen week hadden we een afscheids-BBQ van nieuwe vrienden, moest ik veel werken en Tom en ik gaan een weekendje weg! Kijk je mee?!

Favo Friday

BBQ-en met Robin, Pauline en de aanhang! En yesss, je ziet goed… PINDASAUS!

Favo Friday

Laatste avondje samen, want Robin & Arjan zijn weer naar NL vertrokken. Hoe kort het ook was, het was zo fijn en gezellig! Heel blij met deze nieuwe vriendschap en gelukkig hebben Pauline en ik elkaar nog, haha!

Favo Friday

En nog even: hoe creatief is Robin?! Die tekening lijkt precies en ik wilde zo graag een tasje met een kangaroo erop (heeft ze zelf gemaakt!).

Favo Friday

Vond dat ik dit wel verdiend had na een lange werkdag. Matcht vooral zo leuk bij mijn fiets!

Favo Friday

Ik weet niet of ik nu blij ben of juist een beetje angstig nu ik ontdekt heb HOE LEKKER die donuts zijn! Vooral de gaytime met pudding erin was echt goddelijk!

Favo Friday

In de basis eet ik gewoon nog gezond hoor, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik me meerdere keren per week voorneem om die dag even niet “ongezond” (ijs of donuts) ga eten. Hou ik vaak geen 24 uur vol.

Favo Friday

Wanneer ik van werk naar huis fiets. Elke keer weer anders en elke keer weer genieten!

Favo Friday

Kreeg deze foto doorgestuurd van Kelly! Ze was in Rotterdam om te supporten bij de marathon. Blijft heel gek om te zien! En omdat ik dit gedeeld had op Instagram stories, denkt iedereen in mijn gym nu dat ik beroemd ben ik Nederland, hahaha!

Favo Friday

Voordat Robin echt de stad verliet, moesten we natuurlijk nog even een ijsje scoren. Ik ging deze keer niet voor de Dulce de Leche. Foute keuze (note to self).

Favo Friday

Aanrader! Een makkelijke, romige risotto: fruit ui en knoflook aan, doe er aubergine, champignons, doperwtjes en risotto bij. Even aanbakken en dan een boullionblokje erover verkruimelen en steeds wat kokend water toevoegen (dit neemt de risotto op). Wanneer de risotto goeg is, roer je er nog flink wat roomkaas doorheen. Afmaken met wat rucola, paprika en pijnboompitten en smullen maar!

Favo Friday

Nu ik wat meer gewend ben, vind ik het zo leuk om hier te werken. Iedereen besteld koffie “bij het raam” en je hebt tussendoor gezellige praatjes. Ik heb zelfs al twee “volgers” op bezoek gehad, mega leuk en bijzonder!

Favo Friday

Ondertussen is #STAPRIL challenge week 2 volop in gang! Het gaat deze keer om de actieve minuten… doe je al mee?!

Favo Friday

En deze rakker kwam ik tegen tijdens een wandeling! Wow!

Favo Friday

Het was alweer even geleden dat ik de dag begon met een acai bowl. Deze keer een Protein Bowl bij Kiss The Berry! Super leuk tentje, op een mooie plek en een heerlijke bowl! #acaibowlzoektocht

Dat was ‘m alweer voor deze week! Gister ben ik samen met Tom naar Melbourne gevlogen. De komende dagen dus lekker van mijn familie, de stad en de vrije dagen genieten! See you next week (Favo Friday #100!)!

Happy Friday ♥ 

2 Comments

Judith april 12, 2019 at 08:43

Hele leuke foto’s weer 🙂 Wat een tijd heb je daar zeg, lekker van genieten! Voor nu, veel plezier in Melbourne 🙂

Antwoord
Marit april 18, 2019 at 03:13

Wat leuk om te horen, bedankt Judith! Wat heb je zelf ook een mooie website!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram