Favo FridayHET IS...

Favo Friday #98

geschreven door Marit april 5, 2019 0 comments
Favo Friday Noosa

Een roadtrip naar het geweldige Noosa, een week niet sporten en het begin van de #STAPRIL challenge! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 29 maart t/m donderdag 4 april)?!

Favo Friday

Vorige week sloot ik Favo Friday #97 af met dat ik tijdens het kickboksen onderuit was gegaan en hard op mijn stuitje was beland. Vrijdagochtend wilde ik het toch wat in beweging brengen, maar zelfs wandelen deed al pijn. Woeps! Gelukkig voelt het nu (een week later) een stuk beter. Inmiddels kan ik weer normaal bewegen en heb ik alles laten nakijken/kraken voor de zekerheid. Morgen hopelijk weer normaal sporten!

Favo Friday

Yessss, de week werd weer afgesloten met een VRIJMIBO!

Favo Friday

Wauw! Nog nooit heb ik zo’n felle regenboog gezien! Echt prachtig zo met de Story Bridge!

Favo Friday

Gekocht in de Australische supermarkt, in het Nederlandse schap. Heerlijk bij de zoete aardappelfrietjes en vega burger!

Fitbit

Maandag 1 april = het begin van #STAPRIL! Ik begon de dag met een heerlijk wandelingetje langs de rivier. Een review van mijn Fitbit (Charge 3) staat nu online!

Favo Friday

Daarna huurden Robin, Pauline en ik een auto om naar Noosa te gaan! Uiteraard met een koffie-en-lekkers-plas-pauze! ROADTRIPPPPP!

Favo Friday

Na de koffie keken we nog even verder in het plaatsje (Peregian) en kwamen we erachter dat ze hier mega leuke winkeltjes hebben! Hoe geweldig ziet deze winkel er ook uit?!

Favo Friday

En toen kwamen we aan in Noosa. Mijn favoriete plekje aan de Oostkust. Pizza gehaald en genieten maar! WAUW!

Noosa

Een betere blek had ik mijn niet kunnen wensen om de #STAPRIL challenge te beginnen. Noosa is echt GE-WEL-DIG!

Noosa

Wat een heerlijke dag met z’n drietjes. Zulke momenten zijn zo zo zo fijn en waardevol!

Favo Friday

Beetje bummer wel dat de wekker de volgende ochte nd al om half 5 ging, maar gelukkig bestaat er koffie, haha. En toch wel een heel mooi uitzicht ook.

Favo Friday

Ons Turkse huisgenootje en ik wisselen briefjes en eten uit, haha. Ze is hier om Engels te leren en dat gaat steeds beter (we kunnen inmiddels een klein gesprekje voeren in de keuken). En ze kan echt heerlijk koken!

Favo Friday

Helaas vliegt Robin volgende week weer naar Nederland (mehhh). De afgelopen maanden hebben we veel samen gewerkt bij Cafe Brisbane en als je dan vaak zulke wafels serveert, verlang je naar de dag dat je zelf op het terras zit om dit te eten. Als afsluiting gingen we dat dus lekker doen! Yum!

Favo Friday

Op woensdag is er altijd “Farmer’s Market” in het centrum. Heerlijk om overheen te lopen en goedkoop groente en fruit te scoren!

Favo Friday

Door mijn stuitje nog even niet hardlopen, maar wel lekker wandelen voor de #STAPRIL challenge. En dat met deze meiden en zo’n uitzicht. Zo gezellig!

Dat was ‘m weer voor deze week! De komende dagen weer werken en dan aftellen naar ons weekendje Melbourne volgende week, super veel zin in!

Happy Friday ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs