Favo FridayHET IS...

Favo Friday #96

geschreven door Marit maart 22, 2019 2 Comments
Brisbane centre

Een vrijmibo, Australische wijn, een video shoot met mijn gym en een acai bowl eten bij mijn nieuwe (bij)baantje! Kijk je gezellig mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 15 t/m donderdag 21 maart)?

Favo Friday
De vrijdag begon vroeg: 6 uur paraat bij Cafe Brisbane! De fietstocht erheen blijft genieten.

Favo Friday
VRIJMIBO met mijn Nederlandse vriendinnen in Australië! Spontaan sloten de mannen ook aan, vandaar de bier en pizza op tafel 😉

Favo Friday
Zaterdagavond waren we uitgenodigd door een vrouw (+ haar vriend) van de sportschool om te komen genieten van Australische wijntjes en snacks. Super leuk! En gelukkig woonden ze om de hoek want het regende (het hele weekend) pijpenstelen (en ook omdat ik een beetje tipsy was, haha)!
Favo Friday
Sinds een paar maanden hou ik de gewichten bij die ik in de gym til, zodat ik mezelf elke week probeer te verbeteren. Super motiverend en ik voel me hierdoor zo fit en sterk, echt een leke uitdaging en zeker een aanrader!

Favo Friday
Mijn favoriete én meest bekeken recept: zwarte bonen brownie! Heb jij ‘m al gemaakt?
PS. Vergeet niet de kortingscode “FITWITHMARIT” te gebruiken als je een bestelling bij Body & Fit doet!


Favo Friday
De “Dulce de Leche” – Messina – score van deze week: 2!

Favo Friday
Een DUTCH schap bij de gewone supermarkt… appelstroop en hagelsag inslaan dus!

Favo Friday
Ook hier volop in het nieuws. Past totaal niet in “Favo” Friday, maar wel iets waar ik aandacht aan wilde schenken. Ik kan er gewoon niet bij. Verschrikkelijk. Sterkte voor de nabestaanden/omstanders.

Favo Friday
Samen met onze lieve Colombiaanse vrienden (die helaas naar Melbourne gaan verhuizen) een middag chillen en zwemmen bij het Enoggera reservoir.
Heb je trouwens de blog al gelezen over onze sociale contacten aan de andere kant van de wereld?
Favo Friday
Love of my life!

Favo Friday
Love this city!

Favo Friday
Woensdag en donderdagochtend stond ik weer om 5:30 paraat bij mijn nieuwe (bij)baantje: “Melidrop”. Gelegen op een super mooie plek: tegenover de gym, één minuut lopen vanaf ons appartement, onder de Story Bridge en vlak aan het water (/ferry). Zeker langskomen als je in Brisbane bent!ben

Favo Friday
De kaart is best wel gezond, maarrrrr er zijn ook pindakaas Oreo muffins te krijgen… dit staart me dus de hele dag aan, goddelijk!

Favo Friday
ZOOO BLIJ dat er een ACAI BOWL op de menukaart staat! Super mooi geserveerd en mega lekker! Ik krijg 50% korting op mijn eten in de pauze, dus daar maak ik mooi gebruik van!

Favo Friday
Ik vond dit ZO cool en ik ben ZO trots! Aan de andere kant van de wereld door je gym gevraagd worden voor video shoots voor hun (mega grote) kanaal! Nooit verwacht en een droom die uitkomt! Wat ik er voor terug krijg? Gratis lidmaatschap… da’s mooi meegenomen dus!

Dat was ‘m weer voor deze week. Hopelijk had jij net zo’n fijne week en gaat het zonnetje bij jullie komend weekend ook volop stralen!

♥♥

2 Comments

Daisy maart 22, 2019 at 16:57

Wat is het toch mooi daar! Australië ligt ook echt hoog op mn lijstje, nu nog even sparen en niet te veel nieuwe spulletjes kopen voor ons huisje;)

Ik weet niet of het aan mijn telefoon ligt of dat andere dit ook hebben, maar ik zie bij sommige onderschriften niet het gehele stuk. Dan vallen de laatste zoveel letters weg. Heb je dit toevallig al eerder gehoord? 🙂

Antwoord
Marit maart 27, 2019 at 06:43

Hi Daisy, bedankt voor je berichtje. Het viel mij zelf ook al op, ik ga kijken wat ik er aan kan doen, super vervelend! Excuses voor het ongemak, hopelijk volgende keer gefixt!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram