Favo FridayHET IS...

Favo Friday #95

geschreven door Marit maart 15, 2019 0 comments
Favo Friday

Een week vol werkdagen, work outs, eten, gezelligheid en… een nieuw baantje! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 8 t/m donderdag 14 maart)?

Favo Friday
Het bewijs dat het leven hier al vroeg begint! Toen ik om 7 uur naar werk liep kwam ik een evenement op het plein tegen, inclusief kamelen! Goede morgen!

Favo Friday
Vrijdagmiddag ging ik samen met Pauline & Robin naar het “Mind, Body & Spirit festival”. Een gratis festival in de stad. Leuk om een (snel) kijkje te nemen, maar het zweefteef gehalte (allerlei lezingen en healingen) was ons iets te hoog, haha.

Favo Friday
Het was dus sneller dan verwacht tijd voor een VRIJMIBO! Zo gezellig!

Favo Friday
Sinds een aantal weken geldt voor mij: een week zonder “super dulce de leche” ijs, is een week niet geleefd. Wat is dit goddelijk.

Favo Friday
Onder andere dit (Belgische wafels) serveer ik elke dag op het werk. Watertandend breng ik het naar een tafel toe… ZOOO lekker!

Favo Friday
Zondag de hele dag niet op social media gekeken en naar werk gelijk de laptop aangezet! WAT WAS HET SPANNEND! En yes, ik zat voor het eerst GOED! Heb je het ook gekeken?

Favo Friday
Picknicken!

Favo Friday
Met onze (nieuwe) Nederlandse vrienden in deze geweldige stad… GENIETEN!

Favo Friday
Afgelopen dinsdag zette ik het recept voor deze roze smoothie bowl online. Heb je ‘m al gemaakt?!

Favo Friday
De afgelopen week was het zooo heet in Brisbane (+35 graden)! Warmer dan het hoort te zijn in deze periode. Ik pakte daarom ook de step in plaats van de fiets. Niet gratis, wel chill! 😉

Favo Friday
Dinsdag had ik weer een vrije dag en uiteraard ging ik weer op zoek naar de lekkerste acaibowl van Brisbane en ik heb een nieuwe favoriet!

Favo Friday
INSANE acai bar! Wat een kunstwerk hè?! Super leuk tentje (met gepassioneerde eigenaar) en de acai was echt geweldig lekker!

Favo Friday
Die onderste bril heb ik voor de reis bij de Hema(!) gekocht en was al een tijdje helemaal af, maar ik kon maar geen andere leuke bril vinden. Afgelopen week heb ik gewoon de bruine look-a-like gevonden. BLIJ!!!
Favo Friday
Yayyy, heb een baantje erbij! Vlakbij ons appartement (en tegenover mijn gym) zit een super leuke hotspot en daar mag ik de komende tijd een paar dagen per week barista zijn! Zo leuk!

Favo Friday
Dit eet ik twee/drie dagen per week, ik vind het gewoon zo lekker! Zoete aardappel frietjes, beetje olijfolie, peper en zout erover en de oven in! Heerlijk met wat mayonaise (en een vega bruger en groente).

Favo Friday
Gister had ik spontaan een video shoot in de sportschool (Fit Az Fk). Super leuk! Ben benieuwd naar de beelden!

Dat waren mijn favoriete momentjes uit de afgelopen week! Heel leuk om op terug te kijken.

Happy Friday!
♥ 

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram