Favo FridayHET IS...

Favo Friday #92

geschreven door Marit februari 22, 2019 0 comments
Favo Friday

Tijd voor een nieuwe Favo Friday! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 15 t/m donderdag 21 februari)?

Favo Friday
Aangezien mijn werkdagen vroeg beginnen, ben ik vaak rond lunchtijd al vrij! En deze keer ging ik samen met Pauline (uit Nederland) lunchen bij een burgertentje. Een heerlijke paddo burger!

Favo Friday
En daarna… gingen we chillen op HET DAKTERRAS (en in het zwembad) van het appartementencomplex van waar Pauline (en haar vriend) wonen. HOE GEWELDIG!

Favo Friday
En alsof mijn dag niet meer stuk kon, had ze ook nog een (nieuwe!) Linda voor mij. Thuis leen ik ze altijd van mijn moeder, dus hier was ik helemaal content mee!

Favo Friday
Elke avond een TimTam ūüėČ en hallelujah voor de nieuwe smaken!

Favo Friday
Eindelijk cacaopoeder gevonden, dus ik maakte weer eens mijn zwarte bonen brownie. Invriezen en elke dag een voedzame, eiwitrijke en lekkere snack!

Favo Friday
Note to myself: vaker na werk een uurtje hier chillen! Lekker mensen kijken en een beetje tannen natuurlijk ūüėČ

Favo Friday
Zondagochtend: gym voor mezelf, love it!

Favo Friday
Pauline ken ik via (de events) van Adidas en ze heeft gewoon een setje in haar koffer voor me meegenomen. Super lief en zoooo fijn om eens wat anders aan te hebben in de gym, haha!

Favo Friday
Heb je ‘m weer, mijn mugcake! In Nederland eet ik er graag kwark bij, maar hier heb ik dat nog niet kunnen vinden. Griekse yoghurt is er ook erg lekker bij!

Favo Friday
Ik hou van ijs, maar ik ben er niet heel moeilijk mee, vind het al snel lekker. Maar serieus, dit is echt NEXT LEVEL ijs. Zoooo romig, goddelijke combinaties (dulce de leche met pindakaas en chocolade fudge, hallelujah!) en stukjes in het ijs. “Messina” heet het hier en hier MOET je heen als je in Brisbane bent (ik ga morgen voor de derde keer deze week, hehe…)!
PS. Ja, dit is een reden om hierheen te vliegen!

Favo Friday
Deze week ging ik eindelijk weer zelf een rondje hardlopen en toen kwam ik deze prachtige boom tegen. Wauw!

Favo Friday
Dinsdag en woensdag waren weer mijn vrije dagen en deze keer fietste ik een stuk naar de kust en zo kwam ik bij “Love Juice Superfood Bar” in Manly terecht. Een super leuke hotspot!

Favo Friday
En uiteraard bestelde ik een acai bowl. Bijna te mooi om op te eten!

FF
Woensdag gingen Tom en ik samen naar de Walkabout Creek om lekker te zwemmen. Konden we gemakkelijk met het ov komen en was echt een hele fijne, rustige plek. 

Favo Friday
Woensdag deed ik een Q&A op Instagram en de meest gestelde vraag was toch wel wat Tom hier nou deed. Tom is developer en werkt zowel voor Nederlandse als Australische bedrijven. Hij doet dus van alles achter de (website) schermen en werkt af en toe op plekken zoals deze! En… op deze foto kun je ons huis zien! Vlak onder de brug!
PS. Mocht je hulp nodig hebben bij je eigen website, laat het me weten en wie weet kan Tom iets voor je betekenen!
Favo Friday
Wanneer je om 6 uur in de ochtend naar werk fietst… WAUW!

Favo Friday
En we sluiten af met het toffe nieuws dat ik vanaf nu mijn eigen KORTINGSCODE heb bij Body & Fitshop. Met de code “FITWITHMARIT” krijg je 10% korting op je bestelling! Super trots op!

Dat was ‘m weer voor deze week. De komende dagen weer werken, maar ook wat leuke dingen doen met vrienden. See ya next week!

Fijn weekend! ‚ô•

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram