Favo FridayHET IS...

Favo Friday #91

geschreven door Marit februari 15, 2019 0 comments
Brisbane by night

Favo Friday #91 alweer! En eigenlijk komt het elke week op hetzelfde neer: werken, sporten, eten en gezelligheid. Fit, Food & Fun dus! Ook deze week weer… kijk je weer mee met de leukste momenten uit de afgelopen week (vrijdag t/m donderdag 14 februari)?!

Favo Friday
Just another day at work 😉 Super interessant om bij te houden hoeveel stappen je in de horeca zet. Ik zet al snel tussen de 10 en 20.000 stappen op een werkdag, wat ik ook best wel voel nadien haha! Nu ben ik wel benieuwd, heb jij ook een “actieve” baan? Zo ja, hoeveel stappen zet jij zoal op een werkdag?

Favo Friday
Februari is de warmste maand van het jaar hier in Brisbane. Gemiddeld zo’n 30-33 graden, maar soms ook uit het niets een dikke bui en veel wind! Leverde deze keer wel een prachtige regenboog op 😉

Favo Friday
Vrijdagavond gingen Tom en ik buiten de deur eten en we strandden bij een Indiaas tentje. Heerlijke curry’s, naanbrood en wijn… genieten!

Favo Friday
Groente en fruit mee om een juice te maken op het werk. Deze keer: bleekselderij, wortel, peer en… heel veel gember (love it!). ZO lekker!

Favo Friday
Lekkerste DONUTS ever! Met pompoenvulling en pure chocolade. Deze namen onze Colombiaanse vrienden mee als toetje na de BBQ… HEMELS!

Favo Friday
Op zondag voor werk naar de gym = de hele gym voor mezelf! ZOOO fijn! Ik vind anderen zien sporten heel motiverend hoor, maar dat niemand op je let en je alles kunt pakken en doen is ook zo HEERLIJK!

Favo Friday
Dinsdag en woensdag is mijn “weekend” en dus sliep ik wat langer dan normaal en ging buiten de deur ontbijten bij Blended. Zo’n leuk tentje met MEGA lekkere smoothiebowls en ook het personeel was zo aardig! Echt een aanrader (voor als je hier eens bent, haha ;)).

Favo Friday
Weer wat blogjes typen (o.a. een Weetje Woensdag over unilateraal trainen) en ondertussen genieten van een bliss ball en cappuccino (nog steeds bij Blended). Genieten!

Favo Friday
Met dit “Running Girls Groningen” hemdje in mijn koffer kon ik het niet laten: vorige week maakte ik een event aan voor de “Dutch Running Girls in Brisbane”…

Favo Friday
… dus afgelopen dinsdag stonden er vier meiden/vrouwen klaar en liepen we een (rustig!) rondje van 5 kilometer samen. ZOOOO leuk! Volgende week gaan we weer!

Favo Friday
Woensdag gingen Tom en ik samen naar de “Farmers Market” in het centrum. Het was de warmste dag van de week (35 graden) en dus was deze smoothie met o.a. passie vrucht zo gewenst en mega lekker!

Favo Friday
Een collega van mij heeft ook een stand op de markt. Super leuk!

Favo Friday
Een zak falafel gescoord. Zelf gemaakt en zonder gekke toevoegingen. Super handig (en lekker) om te bewaren in de vriezer, zodat je er af en toe een paar uit kunt halen.

Favo Friday
Brisbane vanaf de Story Bridge. Can’t get enough of it! Sooo pretty!

Favo Friday
AVG’tje maar dan anders blijft mijn favoriete avondmaal. Zoete aardappel, vega burger (curry corn deze keer), broccoli, tomaatjes en een halve maiskolf. YUM!

FF
En we sluiten af met onze romantische Valentijns avond: Wie Is De Mol? en wijn!

Het was een fijne week hier in Brizzy! Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad.

See ya next week ♥♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs