Favo FridayHET IS...

Favo Friday #90

geschreven door Marit februari 8, 2019 0 comments
Favo Friday

Veel werken, weekend op dinsdag en woensdag en uiteraard sporten en genoeg eten tussendoor… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 1 t/m donderdag 7 feb)?

Favo Friday
Na bijna vier maanden (zon, zee, strand) was het eindelijk weer tijd voor een knip en kleurbeurt! De afgelopen 10 jaar zit ik bij dezelfde kapper, dus dit was wel even een zoektocht en schakelen…

Favo Friday
… maar blij met het resultaat! Stukkie er af en weer balayage erin!

16C4D960 18A6 4577 BED8 73B59FFAADE5
Mijn werkoutfit! Sportschoentjes eronder en bedienen maar!

Favo Friday
Ontspannen na werk met uiteraard Tom en… WIJN!

Favo Friday
Zo blij dat we hier een goede oven hebben! Ik maakte deze muffins met pompoen. Super lekker en voedzaam. Het recept vind je hier.

Favo Friday
Pauze op werk met citroenwater en een POMPOEN MUFFIN! Heerlijk als tussendoortje.

Fitbit
Er worden heel wat stappen gezet op werk(dagen). Niet op teenslippers hoor! Moet er echt weer even aan wekken, kapot ben ik ‘s avonds!

Favo Friday
Super simpel en één van onze favoriete avondmaaltijden hier: rijst, een saus van kokosmelk en kerriekruiden met linzen, sperziebonen, ui en knoflook (en later nog wat paprika). Aanrader!

Favo Friday
Op nog geen 5 minuten lopen van ons huis heb je een groot veld (Kangaroo Point) met dit uitzicht en BBQ’s. Wanneer we mensen op bezoek hebben, kunnen we dus hier lekker heen gaan. Zoo fijn en genieten!

Favo Friday
Helaas niet veel vega op de menukaart van werk, maar wat er is, is wel super leuk! Smashed avocado on toast met feta, YUM!

Favo Friday
Dinsdag en woensdagochtend om 5:30 stond ik (en vele anderen) er weer klaar voor: boksles! Ik vind het zoo leuk, dus sta er graag voor op!

Favo Friday
Dinsdag had ik “weekend” en ging ik (alleen) een dag op pad met mijn Bikie! Een beste fietstocht, maar heerlijk om even uit te waaien aan de kust.

Favo Friday
Geluncht bij een super leuke (vegan) hotspot in Manly: Love Juice Cleveland. Aanrader!

Favo Friday
Onmisbaar deze reis: mijn (moeders) e-reader. Makkelijk bij je te dragen en leest super fijn!

Favo Friday
Yep… me!

Favo Friday
Smoothiebowl voor de boy! Ziet er verrukkelijk uit toch?!

Favo Friday
En ik sluit ‘m af met mijn allerfavorietst deze week: de half baked van Ben & Jerry’s die ik kocht bij de avondwinkel en waar we (ja, ik moest ‘m delen) ZOOO van genoten hebben!

See ya next week ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs