Favo FridayHET IS...

Favo Friday #89

geschreven door Marit februari 1, 2019 2 Comments
♥

Een brunch-date met onze nieuwe vrienden, vuurwerk op Australian Day, naar het strand en a lot of foooood and sports, off course! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 25 januari t/m vrijdag 1 februari)?

Favo Friday
Easy as it is! Sausje erover een smullen maar. Vegetarisch, simpel, snel, voedzaam en lekker!

Favo Friday
En als je wat extra maakt, dan heb je de volgende dag ook gelijk een lunch. En ja, je ziet het goed… saté erover! Samen met twee plakjes bananenbrood en een eiwitreep kom ik de (werk)dag wel door!

Favo Friday
Op maandag gemaakt en voor de hele week een gezond tussendoortje! Zo handig!

Favo Friday
“Onze achtertuin”. Minuutje lopen vanaf ons huissie!

Favo Friday
Wat ik zooo chill op mijn werk vind: de hele dag door (goede!) koffie (cappuccino) drinken! Love it!

Favo Friday
Omdat ik appelstroop zo erg miste, ging ik op onderzoek uit en wat bleek! Bij een supermarkt 5 kilometer verderop hadden ze een Nederlands schap! HOE GEWELDIG!?

Favo Friday
Appelstroop en (pure) hagelslag ingeslagen… YES!

Favo Friday
Zaterdag was het “Australian Day” hier en dat herinnerde me aan deze foto van 7 jaar geleden met mijn Nederlandse/Australische vriendin Lisa. Jonkie, hahah!

Favo Friday
Maar deze keer geen feestje, maar lekker op het strand met Australian Day! Een dagje naar “Surfers Paradise”, waar het zonnetje goed scheen en het water heerlijk was!

Favo Friday
We kwamen weer net op tijd aan in Brisbane, want er was een vuurwerkshow! Wat een SPEKTAKEL! Vier boten op het water die tegelijk dezelfde vuurwerk hadden + jetski’s met vuurwerk… kippenvel!

Favo Friday
En de dag afsluiten met een broodje burger! Veggie pattie met avocado en saus… YUM! (@ Grill’d.)

Favo Friday
Zondag stond ik alweer vroeg in de gym (want vroeg wakker/ritme) voor een LEGDAY! Daarna een heerlijke, oude vertrouwde mugcake om weer te herstellen.

Favo Friday
En alsof dat nog niet (zoet) genoeg was, hadden we daarna een brunchdate met onze (nieuwe) Colombiaanse vrienden. Ik koos voor deze “sourdough hotcake” met cereal milk semi freddo, corn milk custard, strawberry and cornflake praline”. Vond het zo bijzonder klinken, dat moest ik proberen! En lekker dat het was, niet normaal! (@ Nodo.)

Favo Friday
Tom en ik hebben een nieuwe (betaalde) hobby. Deze lime steps opladen! We moeten het nog even met onze huisbaas bespreken, maar het is echt hilarisch! Ik vertel jullie er binnenkort meer over!

Favo Friday
Maandag aten we voor de laatste keer met onze huisgenoot. Een Turkse man waarvan zijn vrouw en zoon eindelijk deze kant op komen en ze een huisje voor hun drieën hebben. Was echt zo’n lieve, leuke man! We zijn benieuwd wie onze nieuwe huisgenoten worden… nog geen idee!
PS. Hij at echt alleen maar snelle kant-en-klare maaltijden, dus ik ben benieuwd hoe hij zich na deze maaltijd voelde, haha!

Favo Friday
Mijn droom: ooit in een ander land wonen en werken (voor een tijdje), waar ik omringd ben met ZON en PALMBOMEN. Jep, een #livingthedream momentje 😉

Favo Friday
Nieuwe verslaving: dirty chai latte, soms koud soms warm. Niet normaal lekker. Deze dronk ik (weer) bij Nodo en ik schreef tegelijkertijd een nieuwe Weetje Woensdag: “waarom is vlees eten slecht voor het milieu?”

Favo Friday
Overrijpe bananen (met veel bruine puntjes) liggen? Snijd in stukken, doe ze in een bakje en leg dit in de vriezer. Je kunt het dan altijd gebruiken voor een smoothie(bowl)!

Favo Friday
Gezond eten vies en saai? Dit is voor mij echt een bordje GELUK en SMULLEN! Zoete aardappel broccoli, paprika, aubergine, mais en een bogenburger.

Favo Friday
Er staan weer drie bokslessen op de teller deze week… ik vind het zoo leuk!

Favo Friday
Dirty chai on the go! Lekker wandelen met 30+ graden ;).

Favo Friday
Die blik! Om op te vreten toch?! Kendrick heet ‘ie!

Dat was ‘m weer voor deze week! Stiekem hoop ik jullie allemaal te inspireren om deze kant op te komen, het is maar 24 uur verwijderd van de kou daar 😉

♥♥

2 Comments

R februari 1, 2019 at 12:40

Super leuk om te lezen! Have fun en succes met alles! X

Antwoord
Marit februari 4, 2019 at 23:44

Dankjewel!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram