Favo FridayHET IS...

Favo Friday #87

geschreven door Marit januari 18, 2019 2 Comments
Favo Friday

Jaaaa hoor, daar is ‘ie weer! De Favo Friday! Nu heb ik jullie de afgelopen twee maanden zeker op de hoogte gehouden (zie #camperlife blogs met foto’s), maar de Favo Friday bleef uit… tot vandaag! Aangezien we het “normale leventje” weer hebben opgepakt (zoals wonen, werken en sporten), leek het me leuk om elke weer weer mijn favoriete momentjes met jullie te delen. Dus bij deze mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 11 t/m donderdag 17 januari)!

acai bowls
Ik ben gek op acai bowls! Dus ik denk dat ik er maar een ding van ga maken de komende tijd: op zoek naar de lekkerste in Brisbane! Deze aten we bij Mylk + Ko, een 8/10!

Favo Friday
Super handig zijn deze fietsen! Ze staan in het centrum op bijna elke hoek. Voor 5 dollar per maand kun je ‘m altijd pakken. Wel binnen 30 minuten in een andere stalling terugzetten, dan fiets je gratis! En verplicht een helm op 😉

Favo Friday
Koffie drinken met Grunningers en uitzicht op het strandje bij Southbank (een strand midden in het centrum!). Gezellig!

Favo Friday
Ook een handig vervoersmiddel (vooral omdat je niets hoeft te doen en dus niet zweet), maar dan wat duurder, je betaald namelijk per minuut. Deze steps kun je ook door de hele stad vinden (via de app zie je waar steps staan). Erg grappig om een keer te doen!

Favo Friday
Dit uitzicht is toch geweldig? Het is een beste klim, maar dan heb je ook wat (en het is vlakbij ons huis!).

Favo Friday
Pompoen op de BBQ, ZOOO LEKKER!

Favo Friday
Yes, ik heb een sportschool gevonden (meer daarover in deze blog)! Met super leuke, vooral pittige groepslessen. Ik hou ervan!

Favo Friday
Lunchen met een acai bowl bij “Denim Co”. Hier viel de bowl ietwat tegen… te veel stukken granola. 6/10.

Favo Friday
Ondertussen krijg ik regelmatig foto’s in mijn inbox met gemaakte recepten uit mijn ebook! ZO leuk om te krijgen. Heb je ‘m nog niet in je postvak of brievenbus? Deze maand veel korting!

Favo Friday
Biertjes drinken in een rooftopbar met onze (nieuwe) Colombiaanse vrienden!

Favo Friday
Een staafmixer en keukenweegschaal gekocht dus ik kan weer aan de slag met baksels! Het eerste recept wat ik maakte: eiwitrijke muffins met frambozen! Het recept vind je hier.

Favo Friday
En zo leuk! Tijdens het uitschrijven van het recept kwam ik mezelf tegen op de site van Body & Fit! Blijft speciaal! 

Favo Friday
En weer voor het eerste geBOKSt afgelopen week… ZOOOO LEUK!

Favo Friday
Dit is het hondje van de gym (van één van de trainers) en loopt de hele tijd rond naar iedereen toe. Is toch niet normaal schattig?

Favo Friday
Mijn hoofd na een sollicitatie, haha. Mag vandaag (vrijdag) weer 2 uurtjes proefdraaien op een andere plek.. ben benieuhieuwwwd!

Favo Friday
Laatste dagje chillen voordat het werkleven begint!

Favo Friday
Naar huis fietsen na de eerste twee werkdagen! Helemaal kapot, haha! Het is echt weer even wennen, maar zeker ook leuk. Ik zal hier binnenkort wat meer over vertellen!

Ik probeer jullie de komende tijd zoveel mogelijk mee te nemen in het “Brisbane leven”. Het lijkt me dan ook leuk om bij bepaalde foto’s meer te vertellen over de gewoonten hier, maar die ben ik dus zelf ook nog volop aan het ontdekken. Hope you like!

See you next week! ♥

2 Comments

Judith januari 18, 2019 at 13:25

zo zo zo leuk om te lezen! heel inspirerend <3

Antwoord
Rosemarijn januari 19, 2019 at 18:07

Wat een fantastisch leuke foto’s!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs