Favo FridayHET IS...

Favo Friday #86

geschreven door Marit november 2, 2018 1 Comment

De week dat ik eindelijk vertelde wat de plannen voor de komende maanden zijn! Afgelopen week veel vrienden en familie gezien, want het afscheid nemen is begonnen… kijk je mee met mijn favoriete momenten (donderdag 25 oktober t/m donderdag 1 november)?

Donderdag kwam mijn familie voor een dag en nachtje Groningen. Lekker shoppen met mijn nichtjes!

We namen ook een kijkje bij het stadion, waar we spontaan een rondleiding kregen van een super aardige man (die bezig was met het veld). Zo stonden we opeens in de kleedkamers (en op het veld dus)! Zo cooool!

Borrelen deden we bij mijn favo hotspot: Wadapartja! Ik moet altijd zo lachen om de menukaart… wij gingen voor de “dikke nachos miejong”!

Vrijdag ging ik samen met mijn beste vriendinnen een dagje naar Rotterdam! We begonnen uiteraard met eten 😉 Pannenkoekjes bij By Jarmusch. YUM!

Dit is ZO bizar! Ik hang hier (Health City Rotterdam) al een aantal jaar, maar zie ‘m dus nooit. Maar als ik er dan ben, dan zoek ik mezelf altijd even op voor een foto 😉

En zo staan we toch nog met z’n vijven op de foto! Ik kreeg trouwens veel berichtjes van volgers die hier dagelijks langsrijden en nu pas zien dat ik het ben, heel grappig!

Zaterdag had ik een vrijgezellenfeestje. We begonnen met taart en gingen daarna naar een escaperoom. Heb je dat ooit gedaan? Dat is zo VET! Het was mijn derde keer en het is ons deze keer weer gelukt om eruit te komen! 

Daarna lekker eten bij El Santo… YUMMM! 

Wanneer ik een nachtje bij mijn ouders slaap, duikt mijn vader graag in de ochtend de keuken in voor… PANCAKES! Genietingsss!

En na de pannenkoekjes gingen mams en ik lekker hardlopen in het bos. PRACHTIG!

Naast Expeditie Robinson, Utopia en First Dates volg ik nu ook “het voedselgevecht”. Super interessant programma, dus tip om terug te kijken!

Wij gaan dus naar Australië! Afgelopen week zoveel berichtjes van jullie ontvangen met tips, DANK! Ik sla ze allemaal op en ben aan het aftellen!

Saus = leven! Ohhh, wat hou ik er hiervan! Joppie, pinda, mayo en curry. En ja, gewoon door elkaar. SMULLEN!

Mijn boek kun je nu ook kopen bij The Foodspot in Groningen! €20,- en neem gelijk een lekkere bowl mee 😉
Deze week kun je mijn boek trouwens met 10% korting bestellen, gebruik hiervoor de code: FITWITH.


NOG 4 NACHTJES OMG!!!

Dat was ‘m weer voor deze week! Volgende week zal dus even anders worden, omdat we dan net aangekomen zijn. 

Eerst nog een paar dagen met vrienden en familie. Morgen ben ik jarig en daarna de tassen inpakken… SPANNONNNND!

Happy Friday ♥

1 Comment

Kelly november 2, 2018 at 13:58

MooI weekoverzicht!!! Grappig. Dat met die sauzen doe ik ook altijd. Mis alleen de uitjes, ketchup en appelmoes…whahhaha…

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram