Favo FridayHET IS...

Favo Friday #83

geschreven door Marit oktober 12, 2018 0 comments

Samen met andere bloggers naar (de bron van) Spa, #eetgeendierendag en natuurlijk veel sporten en lekker eten. Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week?!

Weet je nog dat ik vorige week vertelde over Spa, het drinkwater? Vorige week was ik twee dagen in het plaatsje Spa, de bron van het merk Spa. Een prachtig plaatsje, net over de grens in België.

Samen met andere bloggers werden we hartelijk ontvangen in Spa en stond er een heerlijke lunch voor ons klaar. Het was dierendag, dus uiteraard een #eetgeendierendag bordje.

We gingen aan de slag met Spa! We mochten ons eigen drankje maken, wat super leuk was. Ik ging voor Spa finesse met een beetje ananassap, verse ananas en verse gember. Aanrader!

Vrijdag bezochten we de Spa bottelarij /fabriek. Misschien goed om te weten dat het merk Spa dus gebaseerd is op het plaatsje Spa. In dit plaatsje heb je een grootgebied, wat dus de bron is (dus van regendruppel naar het water in jouw flesje Spa). Ook goed om te weten: Spa is druk bezig met het verduurzamen van het merk/minder plastic te gebruiken. Dit kan niet op de één op andere dag worden veranderd, maar is een jaren-plan.

We sloten de trip af met een foto workshop van Eelco Roos. Heel leerzaam en inspirerend! We gingen daarna gelijk zelf aan de slag. Ik schoot dit kiekje!
Na nog een super gezellige avond met mijn vriendinnen in Amsterdam, stonden mijn zusje en ik zaterdagochtend alweer in de sportschool voor een benen/billendag!

Toch wel mooi hoor, die herfst!
Mugcake! Mijn lievelingsontbijt. Het vernieuwde recept kun je in mijn eBook vinden!
30 seconds, chocolade en vrienden, wat een heerlijk weekend was het! 
De #staptober gaat nog steeds lekkah! Mijn doel is 10.000 en dat haal ik tot nu toe elke dag! JIJ?

Havermout  met vers fruit en pindakaas… YUM!

De laatste weken combineer ik krachttraining met boksen en ik heb er zoveel plezier in! Ik vertelde daar vorige week al meer over. Volgende week zal ik hier weer een blog over delen!

Heb je het toffe filmpje van Melkunie PROTEIN al op mijn Instagram gezien? Ik schreef een blog over de PROTEIN lijn, die kun je hier lezen.

Dat was ‘m weer voor deze week. Op dit moment verblijf ik op… ARUBA! Volgende week deel ik daar de kiekjes van natuurlijk en vanmiddag zal ik een soort dagboekverhaal delen over hoe het hier is! 

Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad, geniet van het komende weekend! ♥♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs