Favo FridayHET IS...

Favo Friday #82

geschreven door Marit oktober 5, 2018 1 Comment

Een rustige week die eindigde in het mooie Spa. Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week?

De vrijdagavond bracht ik door op HET Flaijel feest! Ja, ik vroeg mezelf ook even af wat ik daar deed, maar met mijn vriendinnen en Snollebollekes op de achtergrond hartstikke gezellig 😉

Alle hard copy boeken die tot nu toe zijn besteld, zijn de deur uit! Echt zo leuk (en ook wel spannend) om jullie reacties te ontvangen. Bedankt!

Ik ben helemaal fan van mijn nieuwe sportschool, Dream Fit! In de blog van gister vertelde ik al dat ik het weer oppak in de sportschool en o.a. ben begonnen met boksen! Echt zo leuk! Meer over deze gym ga ik je later (in project #bootyback) vertellen…

Met het mooie weer had ik geen zin om te hardlopen, maar om te skeeleren! Even wat anders en zo leuk!

Afgelopen maandag stond er weer een nieuwe challenge online… STAPTOPBER! We gaan weer extra letten op de stappen en ik daag je uit om 2000 stappen bovenop je stappendoel te doen!

Ik heb mijn stappendoel wat verlaagd naar 8.000 stappen per dag. Maar deze week is dat dus 10.000! En tot nu toe gaat het super goed!

Sinds de Berlijn marathon had ik niet meer hardgelopen. Ik was er gewoon even klaar mee. Maar dinsdag had ik toch eigenlijk wel zin om te gaan, maar dan wel in het gezelschap van anderen. Rennen met de running girls dus, heerlijk!

Mijn favoriete eiwitreep, de salty peanut van Barebells, was weer op voorraad. Ik vind deze zo lekker! 

Liefde voor mijn havermout-ontbijt.

Pasta pesto, maar dan gezond(er)! Aanrader om dit weekend te maken!

Ik kreeg een paar keer de vraag of ik ook iets leuks in het boek (hard copy van eBook) kon zetten of het kon inpakken. Eigenlijk verstuurd de drukker de boeken rechtstreeks, maar op verzoek wil ik dat best doen! Dus als je de hard copy besteld, laat het me weten in de notitie, dan pak ik het boek in en stuur ik het naar je!

Afgelopen week vroeg ik jullie om tips voor podcasts (het liefst over sporten, voeding, mindset, lifestyle). Ik kreeg onwijs veel tips en bovenstaande werden het meest gezegd. Zelf heb ik The Health Code en Echt Gebeurd geluisterd, super leuk! De rest moet ik dus nog beluisteren, erg benieuwd naar.

Weet je nog dat ik jullie vroeg om een smaak te bedenken en deze in te sturen voor de Spa Touch Of collectie? Inmiddels is er een top 3: “Strawberry-Basil”, “Pineapple-Ginger” en “Watermelon-Kiwi”…. mij lijkt de ananas gember geweldig! Je kunt jouw stem nu uitbrengen via deze link en hierdoor maak je opnieuw kans op een weekendje weg voor 2 personen naar de bron van Spa (waar ik nu ben!). 

Want ja, ik ben nu in SPA! Met Spa! Een plaatsje in België en wauw, wat is het hier mooi. In de volgende Favo Friday ga ik je er meer over vertellen!

Dat was ‘m voor deze week! Volgende week ben ik op een plek die ik nog niet ga verklappen, maar je mag altijd een gokje wagen. Het gaat in ieder geval heel mooi en lekker worden ;).

Hopelijk had jij ook een fijne week!
Happy Friday ♥♥

1 Comment

Judith Voogt oktober 5, 2018 at 08:38

wauw, Spa ziet er echt prachtig uit! veel plezier 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram