Favo FridayHET IS...

Favo Friday #81

geschreven door Marit september 28, 2018 0 comments

Na de marathon en het uitbrengen van mijn eBook heb ik het gevoel dat ik eindelijk weer tijd heb voor familie, vrienden en WIJN! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 21 t/m donderdag 27 september)?

Burgers bouwen! Wat een heerlijk begin van het weekend.

En dit was het toetje! We hadden genoeg te vieren (en ook zonder reden mogen ze gewoon gegeten worden hoor ;)).

Nu was mijn boek al eerder gedrukt, maar er moesten nog een paar dingen verbeterd worden. Vorige week haalde ik de uiteindelijke versie op en I AM HAPPY!!!

Hij kan ook wel bakken hoor 😉

Ik at ‘gewoon’ brood. Heerlijk! Eitje, avocado en baba ganoush. 

De Jumbo bij Euroborg (in Groningen) is verbouwd en echt mega cool geworden! Groot restaurant (best wel hip ook) waar je van alles kunt eten (en ook kunt werken achter je laptop). Ook de rest van de Jumbo is super groot en heeft allerlei leuke dingen (je eigen popcorn kiezen etc.). Leuke ervaring om eens heen te gaan, vonden wij!

Oh en dikke thumbs up voor dit! 

Ik kreeg al een foto doorgestuurd van een receptje uit mijn eBook. De eiwitrijke worteltaartjes. Zo lekker! En leuk om te zien!

Afgelopen week gaf ik elke dag om 18:00 uur op Instagram (stories) een sneak peek van mijn (e)boek. Zo weten jullie wat beter wat je zoal kunt verwachten!

Na een tandarts bezoek liep ik langs “By Kees” en kon ik het niet laten om twee taartjes mee te nemen. Vegan chocoladetaart en cheesecake (niet vegan, wel met gezonde ingrediënten), ZO LEKKER!

Afgelopen week was het de #wattedoenmetpompoen challenge. Ik maakte onder andere deze pompoen-havermout. Heerlijk herfstig en 200 gram groente in je ontbijt! 

En weer taart! Ik heb wat in te halen, haha. Deze keer samen met een vriendin bij “Bij Britta”. Daar was ik gewoon nog nooit geweest, maar wat een leuke tent! Vooral voor taart moet je daar zijn!

Dinsdagochtend deed ik mee met een boksles bij DreamFit (later meer hierover!)) en ik heb er nog last van. Spieren die ik nog nooit eerder heb gevoeld, man man man. Maar nu alweer zin in de volgende les!

Pompoen mee voor onderweg, heerlijk. Ik snijd een deel van de flespompoen in stukjes (met schil), doe ze in de airfryer (vorig jaar voor €40,- gekocht bij Kruidvat), beetje olie, kaneel, zeezout en speculaaskruiden erover en dan 15 minuutjes op 200 graden. Smikkelen en een portie groente! #wattedoenmetpompoen

Nadat ik een voldoende op het theorieexamen + mijn portfolio had, had ik afgelopen woensdag het praktijkexamen. Een les geven aan vier mensen. Het ging goed en ik heb de cursus helemaal afgerond nu! Nog geen idee wat ik er mee ga doen, maar heb in ieder geval veel geleerd over sporten/fitness!

Lijkt alsof ik alleen maar (ongezond) aan het eten ben, maar dat valt wel mee hoor. Maar wel weer even extra genieten! Vooral met vriendinnen!

Dat was ‘m weer voor deze week! Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad. Mocht je dit weekend nog niet zoveel plannen hebben, koop een pompoenen probeer verschillende recepten uit! Leuk om in de herfstsferen te komen…

Happy Friday ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram