Favo FridayHET IS...

Favo Friday #80: Berlijn

geschreven door Marit september 21, 2018 0 comments

Tijd voor #80 alweer! Afgelopen week was een week waarin heel veel gebeurde. De marathon in Berlijn, mijn eBook die uitgebracht werd en daarnaast nog iets spannends op privé gebied, waar ik later meer over kan vertellen (sorry voor de teaser)! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week?

Marathonkleding klaar gelegd en ingepakt! Zaterdagochtend vertrokken we naar Berlijn.

Bij aankomst direct naar de Expo om mijn startnummer op te halen. Oh, wat was ik EXCITED!

In de avond spraken we af met running girls Kelly (supporter) & Wilja (loper). Uiteraard gingen we voor pasta!

Uiteraard ging de appelstroop mee in de tas. Het ontbijtbuffet in het hotel was gelukkig al vroeg open, zodat ik lekker veel kon eten!

En daar ging ik dan! 42,2 kilometer door Berlijn!

Dit is de eerste foto die ik maakte na de finish. Zo ontiegelijk blij en kapot. Krijg bijna tranen in mijn ogen als ik aan dit moment denk! Mijn hele raceverslag lees je hier.

De avond voor de marathon werd ik verrast door mijn familie, die me dus op zondag kwamen aanmoedigen. Echt zo bijzonder en fijn! ♥

Trek na de marathon had ik niet, maar wel zin in friet en burgers! Die konden we helaas niet vinden (of geen plek), maar Mexicaans ging er ook prima in! 

De volgende ochtend werd ik wakker met pijn, maar gelukkig voelde ik me veel beter dan die dag ervoor. Super veel spierpijn, maar niet meer zo licht in mijn hoofd/buik. Lopen ging best prima, hah!

Op de terugweg gelukkig toch nog frietjes en een (vega) burger gehad! Ich liebe es!

“Run a marathon” they said, “it would be fun” they said. Mijn voeten (blaren en blauwe teennagels) hebben het zwaar te verduren, maar als dat het enige is, mag ik zeker niet klagen!

Ik moet meerdere keren per dag naar die medaille kijken om te realiseren dat het voorbij is en dat ik het gewoon gedaan heb! Ik merk echt dat ik nog steeds aan het verwerken ben, maar met zulke mooie herinneringen! 
Kijk deze beauty nou! Afgelopen woensdag ging ik een dagje met Toyota op pad om verschillende strandtenten te bezoeken. En ik mocht de hele dag in deze Aygo rijden!
 
Bij de eerste strandtent (Club Zand in Castricum) werden deze pannenkoekjes met fruit en Nutella besteld… YUM!!!

Bij Tijn Akersloot gingen we lunchen. Zo’n toffe inrichting/vibe hier!
Ohhhh, het was echt een prachtige dag (laatste zomerdag?) om op het strand te zijn. Heerlijk uitgewaaid! Op zulke momenten baal ik wel even dat Groningen zo ver van de kust is!

Ik moest zo lachen om deze foto! Gemaakt voor Google streetview en zo zie je maar dat we bij het meubilair horen bij The Pool. Hier zijn Ineke (vormgever) en ik bezig voor mijn eBook!
EN JA DAT EBOOK IS EINDELIJK AF! Sinds gister staat het online en ik vind het zo spannend! Bedankt voor jullie lieve reacties & bestellingen tot nu toe! 

Dat was ‘m voor deze week! Voor mij een ontzettend bijzondere week. Het weekend lekker rustig aan doen, om alles een plekje te geven en te genieten! Hopelijk heb jij ook een lekker weekend voor de boeg!
♥♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs