Favo FridayHET IS...

Favo Friday #8

geschreven door Marit februari 10, 2017 0 comments

Favo Friday nummertje 8 alweer! Deze keer mijn favoriete momenten uit de afgelopen week, met de helft vanuit Mexicoooooo! Kijk je mee?


Vrijdag kwam mijn moeder naar Groningen en gingen we samen naar winkeltjes die we nog niet kenden. Taart eten deden we bij onze favoriete taart hotspot. Cheesecake & carrocake!


Sushiiiiii samen met Kelly! Runninggirls.nl (Kelly haar website) bestaat één jaar en we gaan beide op vakantie, dus lekker een avondje samen kletsen en eten. De sushi met gefrituurde gamba was onze favoriet.


Deze week sta ik met mijn eetdagboek in de Grazia. Leuk! Ik zou nooit chips in bed eten, maar dat terzijde 😉 


Zaterdagavond kwamen er vrienden eten en maakten Tom en ik uiteraard onze specialiteit: rotiiii!


Zondag was de dag van de Midwinter Marathon in Apeldoorn. Een wedstrijd waar ik me samen met deze running girls had opgegeven. Een stok achter de deur om in de winter door te trainen, dat was niet helemaal gelukt vertelde ik al in deze blogpost, maar alsnog was ik meer dan tevreden!


De eerste 8 kilometer gingen vooral omhoog, de laatste 8 kilometer vooral omlaag. Na 10 kilometer zat ik al aardig stuk, maar als ik iets in mijn hoofd heb dan ga ik daar volledig voor. Mijn doel was 1:15, al redelijk optimistisch vonden mijn vriendinnen, maar ik wilde het tegendeel bewijzen. 1:13:23 was mijn eindtijd. Blij mee! (Nu na vier dagen nog steeds spierpijn van!)


Maandagochtend plaatste ik weer eens een video op YouTube. Een ‘sportvlog‘, waarin ik laat zien wat ik zoal doe aan sporten in een week. Hope you like!


Dinsdag zaten mijn vriend en ik vooral in het vliegtuig. Op naar Mexico! Hiermee werden we de volgende ochtend wakker… WAUW!


Ontbijten met wafels of pannenkoeken is de moeilijkste keuze die we hier moeten maken, verder is de chillmodus helemaal aan! En ik hou van palmbomen, can you tell?!


Donderdag mocht ik jullie eindelijk vertellen (op Instagram & Facebook) wat voor leuks er de komende tijd gaat gebeuren met Subway en deze twee hardloopchicks! Hou mijn blog in de gaten, want morgen ga ik iets over het eerste event (in Groningen!!!) vertellen!

Hoe is het daar in Nederland?

Liefs vanuit Mexico!

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram