Favo FridayHET IS...

Favo Friday #79

geschreven door Marit september 14, 2018 2 Comments

Vorige week was het dan eindelijk zover… mijn vriendin ging TROUWEN! Wat een geweldige dag was het! Verder is dit de laatste week voor de marathon aanstaande zondag, spannend! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 7 t/m donderdag 13 september)?


Ohhhhhhh, wat TYPISCH dit weer! Ik wilde nog even snel mijn jumpsuit (Guts & Gusto) strijken voor de bruiloft, maar het ging me niet snel genoeg. Standje hoger en BAM! Oeps… super stom, maar ik was vooral heel blij dat het op de onderkant én achterkant was!

Terwijl mijn vriendinnen en ik ons aan het optutten en klaarmaken waren, zat de kat van mijn ouders zo, hahaha. Hij kon het allemaal niet meer aan.

In de ochtend kwam Marit onze (drie vriendinnen + ik) haren doen. We waren zo blij met het eindresultaat! 

ALLEEN MAAR LIEFDE! Zo’n mooie bruid!!! En zo’n geweldige dag! 

Na een dagje bijkomen, was het zondag weer zover: trainen! In de laatste marathonblog deelde ik mijn schema voor Berlijn. Inmiddels heb ik de laatste trainingen ook afgestreept.

Ontbijtje voor mijn run. Energiereep van Body & Fit en een cracker appelstroop. Dit + natuurlijk wat meer,  zal het as. zondag ook gaan worden als ontbijt.

Deze week daag ik jullie in Challenge Monday uit om meer groente te eten! Meer groenten = meer vitaminen = altijd goed!
Mijn doel als blogger? Tony’s repen thuis gestuurd krijgen! Deze drie repen lagen vorige week in de brievenbus, GOALS!!! De limited editions liggen nu in de winkel en ben heel benieuwd of jullie ze al geproefd hebben?! Ik ben helemaal blij, want ze hebben alle drie iets van karamel! Puur is altijd goed, blond vond ik verrassend lekker (ondanks dat ik niet zo van wit hou) en de melk ook lekker! De komende weken nog iets beter testen voordat ik er een conclusie uithaal.

Maandag had ik een shootdag met Melkunie. Echt heel blij met deze samenwerking, want ik ben mega fan van hun producten! We hebben een filmpje geschoten, die ik binnenkort aan jullie kan laten zien!

Eerst was hockeyster Lidewij aan de beurt, daarna ik. Best wel spannend hoor, zo’n camera, praten en gefilmd worden…

Regelmatig ontbijt ik met “zoats“. Courgette in je havermout. Dan heb je al 100-150 gram groente binnen tijdens je ontbijt!

Eindelijk deze nieuwe eiwitbars bij Body & Fit besteld en geproefd. Mega zoet, maar erg lekker. Ik vond het wel een beetje op een Milky Way lijken. Ik had deze keer de smaak karamel besteld, de volgende keer ga ik voor chocolade. 

Laatst vroeg ik via Instagram of jullie vonden dat een marathon willen lopen in verband kon staan met bewegingsdrang en/of eetproblematiek. Ik schreef er afgelopen week een blog over!

Woensdag werd er de hele dag geshoot met Runnersworld, voor de voorjaarscollectie. Deze keer geen België gelukkig, maar nog steeds ver weg: Rotterdam!
Toen ik na de shoot naar een vriendin toefietste, kwam ik mezelf tegen!!! Deze foto (links!) is al drie jaar oud en omdat we in Groningen geen Health City (meer) hebben, is dit zo gek om te zien! Ik kreeg op Instagram al veel berichtjes dat mensen hier dagelijks voorbij fietsen en zich dit al een tijdje afvroegen/nog nooit hadden gezien dat ik het was, hahaha. Leuk!

Deze week is de pasta-party AAN in huize Fit with Marit! Koolhydraten stapelen! Dit is een recept uit mijn eBook. En dat eBook had ik al eventjes willen uitbrengen, maar laat nog even op zich wachten…

Dat was ‘m voor deze week! Hopelijk had jij ook een fijne week!
♥♥

2 Comments

Marit september 14, 2018 at 11:31

Leuk!
ik kijk uit naar je Ebook en ik wens je ongelofelijk veel succes met de marathon.
Weet zeker dat je het super gaat doen!

Antwoord
Marit september 18, 2018 at 09:29

Wat een lief berichtje, dankjewel!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram