Favo FridayHET IS...

Favo Friday #77

geschreven door Marit augustus 31, 2018 2 Comments

Een week waarin er, zoals altijd, weer veel gesport en gegeten werd. Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 24 augustus t/m donderdag 30 augustus)?

Jaaaaa, we (mijn vormgever en ik) zijn bezig met de laatste lootjes voor mijn eBook! Dit worden de pagina’s van het voorwoord. Herken je mijn logo in de foto?

Tijdens het werken genieten van dit GODDELIJKE broodje bij The Pool. Smashed avocado, poached eng, doperwtjes en feta. ZO LEKKER!

I love dit setje van Röhnisch! In gewoond tijdens de vakantie. Afgelopen zaterdag mocht ik een winactie doen in samenwerking met dit sportmerk, die is inmiddels afgelopen, maar gezien de vele reacties binnenkort zeker weer een leuke winactie!

Dit was zo’n beetje mijn weekend. Er moesten allerlei opdrachten worden ingeleverd voor de Fitness cursus. Over een maandje hoop ik klaar te zijn!

Het weekend HEERLIJk afgesloten met deze hotdogs! Noorderzon is vorige week begonnen en er zijn een paar nieuwe tentjes bij! Tom en ik gingen voor (vega) hotdogs met ketchup en mosterd. YU-HUM!

Ik vind het dus heerlijk om naar de radio te luisteren en al helemaal om ook nog te zien hoe dat gebeurt. Wie herkent dit? En ohhhh, ik ga Edwin Evers (en vooral Henk) zo missen op de radio!

Lactose vrije kwark met kokossmaak van Melkunie. Mega lekker! Vooral met een beetje pure hagelslag erin.

Eat the rainbow! Ik eet wraps dus altijd als pizza.. dus eerst alles nog even door elkaar, chillisaus erover en genieten maar!

Mugcake morning ♥♥♥

Maandag deelde ik op mijn Instagram een filmpje van een workout met weerstandsbanden. Super handige banden om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie (of gewoon voor thuis). Ik heb de banden via bol.com besteld. 

Dinsdag stond er een praktijles op het programma. We gaven elkaar training en daarna gingen we zelfs nog met een groepje samen trainen. Gezellig!

En ik mocht de Running Girls weer training geven! We deden een dobbelsteen-spel: dobbelen  en rennend naar het cijfer wat je gooide, waar je vervolgens een bepaalde oefening moest doen. LEUKKKK!

Ik hoor inmiddels een beetje bij het meubilair, maar het is zo fijn werken bij The Pool. En vaak ook heerlijk rustig. 

Noorderzon? NoorderREGEN! Maar gelukkig komen er betere dagen aan!

Nog een nieuw tentje op Noorderzon: Achterwerk, waar ze vegetarisch en veganistisch serveren. Deze ‘oesterzwammen kebab’ is MEGA lekker. Echt een aanrader voor als je komend weekend nog gaat! (zit bij de vijver)

Lampjes, muziek, drankjes en veel gezelligheid. I love Noorderzon!

Gister stond er weer een duurloop op het programma, maar deze keer ‘maar’ de helft van vorige week: 17 kilometer. Best nog wel een afstand, maar na vorige week zo’n verlichting! 

Met de running girls naar Noorderzon! Deze keer ging ik voor een vega burger (bij Zondag), was prima, maar niet mega lekker.

En zoals elk jaar langs de wafelkraam. Die staat deze keer op het veldje (voor als je ‘m nog niet gevonden had). Ik had de karamel zeezout, YUM! Iedereen was wel mega misselijk daarna, haha.

Dat was ‘m weer voor deze week. Hopelijk kan ik volgende week vertellen dat mijn eBook uitgebracht is! 
Ga je nog iets leuks doen dit weekend? Veel plezier! ♥

2 Comments

Rosemarijn augustus 31, 2018 at 12:45

Jaaaa leuk je e-book! Ben benieuwd!! Leuke foto’s weer, waarom is Groningen toch zo ver reizen? Wil een keer naar Noorderzon haha. Veel plezier nog!

Antwoord
Marit september 3, 2018 at 10:05

Noorderzon klinkt altijd erg leuk he? Echt de moeite waard om eens heen te gaan (volgend jaar?)!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs