Favo FridayHET IS...

Favo Friday #76

geschreven door Marit augustus 24, 2018 2 Comments

Het is weer vrijdag, dus tijd voor een nieuwe Favo Friday! Afgelopen weekend kwamen we terug van vakantie en daarna moest ik al snel weer het ‘normale’ leven oppakken: een theorie-examen, mijn eBook afmaken en de marathontrainingen. Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 17 t/m donderdag 23 augustus)?

Vrijdag was het laatste dagje in Frankrijk (Normandië). Een weekje volop genieten van rust en doen waar we zin in hadden. Zij vissen, ik chillen!

Het laatste ontbijtje, een croissant Nutella offcourse!

Met de super fijne Toyota CH-R weer terug naar het mooie Groningen! 

Okeeeee, nog één keer ongezond en vanaf dan weer echt even aan de vitamines 😉

Dit dus. Een schaaltje genieten: pompoen met kaneel en speculaaskruiden. (15-17 minuten in de airfryer op 200 graden).

Bij terugkomst was het ook direct weer tijd om te gaan hardlopen! Hoe mijn trainingsweek er in Frankrijk uit zag, kun je hier lezen. Deze week was het de laatste, ‘zware’ week. Nog drie weken tot Berlijn!

Zondag en maandag stonden in teken van LEREN! Dinsdag had ik namelijk het theorie-examen van de cursus die ik nu doe (Fitnesstrainer A). Oefenen, oefenen, oefenen dus (mega interessant wel)!

Lief kaartje van Tom die voor mij klaar lag voordat ik het theorie examen ging ROCKEN! Ik heb een 7,3 gehaald dus MEGA BLIJ!

Rijst, tempeh (gemarineerd) en boontjes. YUM! Gezond eten kan zo lekker zijn!

Kelly is op vakantie dus ik neem voor twee weken de Running Girls Groningen trainingen over! Suuuuuuper leuk!

Zelfs in de zomer zo’n clubbie! Topperssss!

Ik ben vaak wat sceptisch over ingepakte “gezonde” tussendoortjes, maar over deze repen van Bolletje ben ik erg te spreken! Waarschijnlijk volgende week een blog over deze repen!

De laatste tijd lunch ik vaak zoiets: zilvervliesrijst met bonen en dan de groenten en vegetarische dingen die ik in huis heb. Zowel thuis als meenemen super handig, lekker en voedzaam!

En toen was het donderdag duurloopdag! De langste (en laatste!) duurloop stond voor vandaag gepland! Dit is altijd mijn ontbijt voor een duurloop: twee boterhammen met appelstroop, een energiereep van Body & Fit en een kop koffie. 

Ohhhhh wat keek ik er tegenop! 35 kilometer! Niet normaal lang, maar I DID IT! Zondag vertel ik je alles over deze run en de rest van mijn voorbereidingen.

BAMBAMBAM! Twee dagen knallen met vormgever Ineke voor mijn eBook! Hopelijk volgende week AF!!!

Dat was ‘m weer voor deze week! Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad. 
Happy Friday ♥

2 Comments

Denise augustus 24, 2018 at 17:16

Wat een leuke week weer! Ik ben heel benieuwd naar je e-book, heb nu al zin om hem te lezen! 🙂

Antwoord
Marit augustus 27, 2018 at 16:03

Wat een lief berichtje! Dankjewel!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram