Favo FridayHET IS...

Favo Friday #74

geschreven door Marit augustus 10, 2018 2 Comments

In de krant, een shoot voor mijn eBook, mijn langste duurlooptraining tot nu toe en mijn lieve, kleine vriendje weer zien! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 3 augustus t/m donderdag 9 augustus)?


Zondag stond er een nieuwe marathonblog online waar ik vertel over mijn favoriete duursport producten. Heb je ‘m al gelezen?

 

Nieuwe verslaving: protein kwark van Melkunie. Die kleine bakjes zijn zo handig en lekker!

  

Dat je bij vrienden gaat eten en ze een hele borreltafel hebben klaargezet, WAUW!

 

Maandag stond in het teken van shooten voor mijn eBook. Via Instagram deed ik een oproep voor een mooie keuken en zo belandden we in Ten Boer. Wat een GEWELDIG huis! Overal planten, mooie kleuren, toffe spullen. Echt een super plek om foto’s te schieten! Bedankt Esmee & Maaike

 

It’s a wrap! De foto’s zijn geschoten! Nu nog de puntjes op de i qua tekst en daarna eindelijk vormgeven! Deze donuts waren voor de foto’s, maar belandden na de shoot heerlijk in mijn maag.

 

De afgelopen weken heb ik onder andere op deze schoenen gelopen en ik ben er super blij mee! Ik zal er snel een review over delen!

 

Na een weekendje Groningen weer terug in Utrecht waar er een kaartje op de deurmat lag voor Lizzy (van mijn nichtje), de kat waarop ik pas. Lief he? 

 

Wraps for diner! Die daar op de achtergrond was ook voor mij hoor 😉

 

Woensdag kreeg ik tijdens een korte intervaltraining een dikke bui op mijn kop.. I LOVED IT!

 

Ik hou van to do lijstjes, can you tell?

 

Eat the rainbow! Dit is zo’n feestje om op te eten. Rode kool, wortel, radijs, zeewier (love it), kidneybonen, tomaatjes, vega-kip, paprika en lente ui. Beetje chillisaus erover en genieten maar!

  

Elke woensdag valt de Gezinsbode op de deurmat in Groningen en deze keer stond ik erin! Ik werd (heel leuk) geïnterviewd over eten, sporten en het bloggen. Het artikel kun je hier lezen. 

 

Een dubbele bietenburger! De avond voor de duurloop (donderdag duurloopdag), dus dan zijn er altijd wat zenuwen. 

 

Gister liep ik mijn langste duurlooptraining ooit gelopen. 32 kilometer, halleluja! Niet alleen fysiek pittig, maar ook mentaal een dingetje. Nu wel mega trots! Zondag vertel ik je alles over mijn trainingen tot nu toe in een nieuwe marathonblog!

 

Onder het genot van heerlijke carrotcake een middagje met vriendinnen in Eindhoven, heeeeeerlijk!

 

Jeffrey, deze is voor jou! 😉 Gister mocht ik dit kleine bengeltje weer knuffelen en nu ben ik weer helemaal blij! Wat een dotje is het toch!

 

JAAAAA! Morgen gaan we op vakantieeeeee! Een weekje naar Frankrijk met mijn familie. MEGA ZIN IN!!!

 

De volgende Favo Friday is dus vanuit Frankrijk! Ben jij al op vakantie geweest of ga je nog? 
Happy Friday! ♥ 

2 Comments

Manon augustus 10, 2018 at 20:29

Hai! Leuk blog weer, en veel plezier in Frankrijk! Ik ben net terug uit Canada. En ik zie op het kaartje dat je nichtjes daar nu ook zijn. ?

Antwoord
Marit augustus 13, 2018 at 11:25

Wat super tof! Heb je het leuk gehad? Dankjewel voor je berichtje!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram