Favo FridayHET IS...

Favo Friday #73

geschreven door Marit augustus 3, 2018 0 comments

Een halve marathon lopen, stage lopen, wat rustiger op mijn blog en a lot of fooooooood! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 27 juli t/m 2 augustus)?


Zoals ik in de marathonblog van zondag al vertelde liep ik zaterdag een halve marathon met Wilja en Wilske. In het mooie Groningen!


In de avond maakten we (van een kant-en-klare bodem) onze eigen pizza! Met champignons, tomaat, kaas, ui en nep-kip. MEGA LEKKER!


Dit is serieus zo lekker en zo’n goed alternatief als je gek bent op de cookiedough van B&J. Seriously, try it! Veel minder calorietjes!


Waar ik ook werk, altijd mijn eigen repen mee, zo kom ik niet in de verleiding voor andere dingen 😉 (scheelt ook weer geld!)


Maandag liep ik een dag stage bij Kelly, die leefstijladviseur is bij het UMCG. Heel erg leuk en leerzaam!


(Nog steeds) mijn favoriete maaltje! Beetje truffelmayo en curry erbij en smullen maar!


Maandag plaatste ik een blog dat het de komende weken iets rustiger zal zijn op mijn blog. Dit i.v.m. mijn e-book, vakantie en het feit dat veel mensen vakantie hebben 😉 Hope you understand!


Tijdens de cursus (fitnesstrainer) gingen we bezig met het juist uitvoeren van verschillende oefeningen. Super interessant!


Never change a winning team 😉


Woensdag deed ik een piramidetraining: 1, 2, 3, 4, 5, 4, 3, 2,1  minuten tempo, met daar tussen 2 minuten rustig dribbelen. Wel in- en uitlopen!


Vriendin Kelly kwam een dagje naar Utrecht en we begonnen bij “Broei”! Echt een mega leuke hotspot, net buiten het centrum. Ik bestelde een zwarte bonen burger met tempeh bacon (helemaal vegan!) en het was fantastisch lekker.


Ook gingen we naar de “Nike Clearance” store. Gekkenhuis! Maar alles zo goedkoop!


Langs bij Roberto’s, waar ze blijkbaar het beste ijs van Utrecht verkopen. YUM! (Het was zeker lekker, maar als kritische ijs-lover, heb ik wel eens lekkerder gehad.)


In de avond gingen we samen met running girl Francien een hapje eten bij Anan Saigon Streetfood. Lekker eten en vooral gezellig om bij te kletsen. Wisten jullie al dat Girls Love 2 Run er mee opgehouden is? Super jammer (de eerste hardloop-website die ik ooit volgde), maar ook heel begrijpelijk. Ik wens ze allebei het allerbeste en hopelijk komen we elkaar nog vaak tegen in het hardloop-wereldje!


Donderdag duurloopdag! Om 6:00 uur werd ik wakker en dacht ik dat ik beter gelijk kon opstaan, voordat ik nog in een diepe slaap viel. Twee broodjes appelstroop, een energiereep, koffie en GAAN!


Bijna precies dezelfde foto deelde ik twee weken geleden ook, maar nu was het iets eerder (en liep ik iets korter). Mooi toch?


28 km duurloop done! De eerste en vooral laatste kilometers waren pittig, but I DID IT! Volgende week een 32 km op de planning…. help….

Dat was ‘m weer voor deze week! Hopelijk had jij ook weer een fijne, zomerse week!

Ben je trouwens al ingeschreven voor mijn wekelijkse nieuwsbrief (inschrijven kan via de balk hier rechts of onder deze blogpost)? Elke week zet ik mijn nieuwste blogs op een rijtje en soms komt er iets extra’s bij. Als je op de hoogte wil blijven (ook van mijn eBook), dan is het zeker handig om je in te schrijven!

Happy weekend! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs