Favo FridayHET IS...

Favo Friday #70

geschreven door Marit juli 13, 2018 10 Comments

Eindelijk weer een Favo Friday met alle favoriete momentjes ‘gewoon’ in Nederland. Wel met een FANTASTISCH vrijgezellenfeest van één van mijn vriendinnen. En daarnaast werd er uiteraard weer hardgelopen, gegeten en eh… nog meer gegeten! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 6 juli t/m woensdag 11 juli)?


Het weekend begon super goed, want ik ging met mijn beste vriendinnetjes eten! We waren ‘toevallig’ allemaal in het Noorden en dus ging de pizzarette aan op het dakterras. Ondertussen waren we gewoon hartstikke zenuwachtig en op onze hoede met onze woorden, want…


Ja, je ziet het goed… een piemelboeket! VRIJGEZELLENFEESTJE!!!


Één van mijn vriendinnen gaat over twee maanden trouwen en omdat ze altijd alles door heeft, hadden we haar vrijgezellfeestje lekker op tijd! Hier hadden we ons verzameld en stonden we op het punt naar haar toe te rijden… wat waren we zenuwachtig!


GELUKT!!!! Ohhhh, het was geweldig! Ze had helemaal NIETS door en was zo verrast! Ze was nog niet zo lang wakker (had in tegenstelling tot ons heerlijk geslapen) en zat lekker aan haar bakje koffie. Na de verrassing kreeg ze uiteraard even de tijd om zich klaar te maken en om te kleden. Ondertussen aten wij taarrrrt!


Met z’n allen op een boot door Leeuwarden. Super leuk!


Ja, je raadt het al… ze mocht even wat ‘accessoires’ uitzoeken die we gingen naschilderen… en toen opeens stond ‘Freddy’, nog met een badjas aan, voor haar neus. Hahaha!


De voor- en achterkant werden geschilderd. De voorkant houden we lekker voor ons 😉


En de rest van de dag bestond uit heel veel spelletjes, drankjes en vooral gezelligheid. Het was voor ons allemaal een geweldige dag en we kunnen niet wachten tot de bruiloft! Heb jij wel eens een vrijgezellenfeestje gehad? Hoe vond je dat?


Ik heb me wel eens beter gevoeld op een zondag…maar het was elk wijntje waard!


Zondag stond er weer een nieuwe marathonblog online. Elke twee weken vertel ik op mijn blog hoe de voorbereidingen gaan. Nog zo’n 9 weken te gaan. Zou je het leuk vinden als ik vanaf nu elke week een update deel? Let me know!


Er kwamen vrienden bij ons eten, dus ik maakte ons favoriete maaltje: zoete aardappelfrietjes (met truffelmayo offcourse), een vegaburger, groenten.


Pannenkoeken kunnen ook prima op de maandag! Mix 20 gram havermout met 1 ei, 20 gram eiwitpoeder en een klein banaantje. Een paar minuten bakken en je hebt een heerlijk, voedzaam, eiwitrijk ontbijt!


Maandag ging ik met vriendinnen eten en, moet ik dit zeggen?… we kregen de bbq niet aan, hahaha! Maar de vegaburgers smaakten net zo lekker uit de pan hoor 😉


Toetje! En ik hou van dit spelletje! Wie kent het?


Hoe toevallig! Woensdag was het ‘de dag van blueberry muffins’ (ja, wie verzint het?) en dinsdag had ik net het recept van deze blauwe bessen muffins geplaatst. Al gezien? Leuk om te maken komend weekend!!


Een kleine reminder op Instagram dat er niets fijners is dan je eigen lichaam te accepteren en door er lief voor te zijn. Er voor te zorgen. Sporten, gezond eten, rusten, genieten. Ben jij lief genoeg voor je lichaam? 


Nu ik amper nog vlees en vis eet, vind ik het af en toe zo lekker om z’n bakje zeewiersalade te kopen en het in één keer op te smikkelen. Kreeg trouwens veel tips dat het bij de toko veel goedkoper is!


Via Instagram liet ik zien hoe ik tempeh bereid. Ik hoor namelijk regelmatig dat mensen het nergens naar vinden smaken, maar dan doe je naar mijn idee iets fout in de bereiding. Ik hou er echt van, het is een fijne vleesvervanger en eiwitrijk! Het recept van deze Mexicaanse bowl vind je hier.


Gister deelde ik al mijn hotspot en to do tips voor Kopenhagen! De blog kun je hier vinden. Echt een aanrader om een weekendje naar Kopenhagen te boeken!

Dat was ‘m weer voor deze week! Er staat weer een leuk weekend voor de boeg! Heb jij nog plannen voor dit weekend? Vertel!

Happy Friday! 

10 Comments

Ingrid juli 13, 2018 at 08:15

Ja!! Elke week een marathon update wordt zeeer gewaardeerd!!

Antwoord
Marit juli 16, 2018 at 15:28

Leuk om te horen, Ingrid! Komt voor elkaar!

Antwoord
Karin juli 13, 2018 at 09:06

Zeker leuk, om elke week te lezen hoe het gaat met je marathon voorbereiding? succes!

Antwoord
Marit juli 16, 2018 at 15:28

Yay, leuk om te horen! Ga ik doen!

Antwoord
Marit juli 13, 2018 at 11:54

Ik vind je zo’n leuk mens!

Antwoord
Marit juli 16, 2018 at 15:27

Hahah zo lief! Marit met achternaam 😉

Antwoord
Kyra juli 16, 2018 at 21:54

Ja, elke week een marathon update is welkom, heel leuk om te volgen!

Ik vind de spijkerbroek die je tijdens het vrijgezellenfeestje aan hebt echt zo leuk! Waar is die van? Is die nog te koop?

Antwoord
Marit juli 20, 2018 at 10:55

Levi’s! Zeker nog te koop!

Antwoord
Birgit van Knoppen augustus 3, 2018 at 09:50

Ziet er onwijs leuk uit het vrijgezellenfeest! Waar heb je het geboekt?

Antwoord
Marit augustus 6, 2018 at 08:47

Goede vraag, maar ik heb geen idee, want ik heb het niet geboekt. Ik neem aan dat je het schilderen bedoeld? Ik denk dat je dat wel via Google kunt vinden!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram