Favo FridayHET IS...

Favo Friday #7

geschreven door Marit februari 3, 2017 4 Comments

Favo Friday #7 alweer! In Favo Friday deel ik mijn favoriete momentjes van de afgelopen week (zaterdag t/m vrijdag). Afgelopen week had ik allerlei gezellige etentjes, heb ik veel gesport en veel tijd gestoken in bloggen.


Zaterdag plaatste ik een blog over hoe ik geld verdien met mijn blog. Ik vond het heel spannend om te plaatsen, want het is iets persoonlijks, maar ik wil hier ook transparant in zijn en ik weet dat veel geïnteresseerd zijn in hoe dat precies zit. En of jullie benieuwd waren, de meest gelezen blogpost van 2017 tot nu toe!


Zaterdag was ik na mijn 24-uurs dienst een uurtje eerder vrij en dus was de Basic Fit nog open (die gaat weekends om 16:00 uur dicht, WHY?!). Lekker uurtje geknald, heerlijk begin van een mega luie zaterdagavond.


Zondagochtend moest ik met een collega werken die ook dol is op bakken, dus samen met wat kids gingen we aan de slag! Bananenbrood, wafels, koekjes… yum!


Eindelijk vieren dat mijn zusje in juni haar HBO diploma Voeding & Diëtiek heeft behaald! Tapaaaaa’s!


Run, baby, run! Laatste kilometers voor de Midwinterrun in Apeldoorn die ik zondag ga lopen.


Mijn lieve vriendinnetje en running girl Jasmijn vertrekt volgende week voor een half jaar naar New York. Dit was de laatste avond dat ze in Groningen was dus gingen we met de running girls pasta eten bij de Pastafabriek!


Alweer zo’n kleurrijk bordje. Ik hou er van! Deze keer met gerookte kip, een gebakken eitje, bimi, pompoen uit de oven (met kaneel en koekkruiden, yum!), zeekraal, rode biet, tomaatjes en cottage cheese. Echt genieten!


Verse geuren in huis, want er werd weer bananenbrood gebakken! Love it!


Gisteravond kwamen twee vriendinnetjes eten en hebben we lekker bijgekletst onder het genot van wijn en wrapsss.

Hoop dat jij ook een fijne week hebt gehad! Volgende week een ‘Favo Friday’ vanuit Mexicoooooo!
Happy Friday! ♥

4 Comments

Laura februari 3, 2017 at 21:55

Bij mij gaat de gym op zaterdag om 14:00 uur dicht en op zondag al om 13:00 uur! 🙁 wel een goede reden om op zondag op tijd uit mijn bed te komen! haha. Het ziet er allemaal weer heerlijk uit Marit! xx

Antwoord
Marit februari 5, 2017 at 19:23

En dat in het weekend, vind ik zo’n onzin!

Antwoord
Sheila februari 5, 2017 at 13:26

Ohh ik krijg altijd meteen zin om ook allemaal lekkere dingetjes te bakken en op te eten als ik die foto’s als die van het bananenbrood zie 🙂

Antwoord
Marit februari 5, 2017 at 19:23

Doen! 😉

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram