Favo FridayHET IS...

Favo Friday #66: Parijs

geschreven door Marit juni 15, 2018 3 Comments

Het lijkt misschien alsof ik alleen maar in het buitenland ben, maar ik ben ook nog genoeg ‘gewoon in Groningen’ en de laatste weken ben ik dan vooral in de keuken te vinden. Toen ik mijn favoriete momenten uit de afgelopen week opzocht, kwam ik dan ook vooral veel food-foto’s tegen, die ik liever nog niet met jullie deel, maar er zijn wel wat momenten die ik wel met jullie wil delen. Zo was ik afgelopen week twee dagen in Parijs met Saucony… mijn favoriete kiekjes uit de afgelopen week zie je hieronder, kijk je gezellig mee?!


Ik maakte een gezondere versie van ontbijtkoek en het rook niet alleen heerlijk in huis, hij smaakte ook TOP! En ja, je raad het al.. die komt in het e-book… je zult dus nog even geduld moeten hebben…;)


Volop bezig met de trainingen voor de marathon in Berlijn (16 september). Ik beleef er veel plezier aan en de trainingen gaan goed tot nu toe. Meer daarover lees je in de derde marathonblog.


Sinds vorige week ben ik de trotse eigenaar van de iPhone X. Mijn oude iPhone had de laatste maanden veel kuren en ik wilde heel graag een betere camera. Ben echt mega blij met deze! Dit was trouwens een chiapudding, heeft nog wat verbetering nodig, dus later komt het recept online.


Wanneer ik in het weekend weer eens vroeg wakker ben en al lang mijn ontbijt achter de kiezen heb en Tom wat later uit bed komt en dit ontbijt voor zichzelf maakt. He knows how to do it right?!


Samen met mien zuske havermelk cappuccino’s drinken bij de Herbivoor. Mijn zusje probeert sinds kort plantaardig te eten, echt super knap!


Zaterdagavond stond ik samen met Kelly aan de route van de halve marathon in Zwolle. Vorig jaar liep ik ‘m zelf, deze keer had ik heel veel zin om de running girls aan te moedigen. Iedereen gefinisht waarvan een aantal voor de eerste keer en een aantal met een PR. TOPPERS!


Meet Asra! Al 14 jaar oud en (al die jaren al) woonachtig bij mijn ouders. Poepie!


Omdat ik veel bezig ben met recepten, ligt er ook veel eten in de koelkast. Eens in de zoveel dagen is het dus tijd om alle restjes bij elkaar te gooien. Dat zijn vaak de betere maaltijden!


Intervaltraining! Op mijn schema stond 10 x 400M, dus het leek me fijn dit op de atletiekbaan te doen. Pittig joh!


15:00 uur vertrok ik vanuit Groningen, 6 uurtjes later was ik in (het regenachtige)… PARIJS! 


Dinsdag begon ik de dag heel rustig (in mijn eentje!) met avocado toast, een poached egg en een cappuccino. Heerlijk!


Ik maakte een grote wandeling door de stad en liep onder andere door de Jardin des Tuileries, met uitzicht op de Eiffeltoren. 


En toen was het zover… in de middag begon het Saucony White Noise event! Namens Runnersworld mocht ik tijdens twee dagen Parijs kennismaken met deze hardloopschoenen. 


Samen met andere bloggers en de pers vanuit verschillende Europese landen werden we verwelkomt in het (tijdelijke) Saucony huis. Hier kregen we een presentatie over hardlopen en uiteraard over de schoen zelf. 


Samen met team Nederland en team België probeerden we verschillende workouts uit op de schoenen. Hardlopen, HIIT, yoga, fietsen… heel sportief en gezellig!


Conclusie? Mega blij met deze schoenen! De demping is erg fijn, ze zitten lekker, fijn en ondersteunend en de looks zijn naar mijn idee helemaal geweldig! Er zijn niet alleen meerdere kleuren van dit model, maar ook meerdere modellen (verschil in ondersteuning en demping). Mocht je willen weten welke passend voor jou is, dan raad ik je aan om naar de Runnersworld zelf te gaan voor een advies hierover!
De komende weken zal ik hier veel op trainen en wellicht worden dit de schoenen waar ik de marathon op ga lopen. Ik hou jullie op de hoogte! 


En toen was ik alweer thuis! Donderdag plaatste ik een hotspot-blog online over hotspot Smooth Brothers in Groningen. Wat ik ervan vond? Dat lees je hier


Mocht je nog zin hebben om te bakken dit weekend, dan zijn de healthy cheesecake squares die ik dinsdag op mijn blog deelde wellicht wat voor jou. ENJOY!

De komende tijd geen persreisjes op de planning, wel andere tripjes! Ik wens je een… happy weekend! ♥

3 Comments

Judith juni 15, 2018 at 08:21

Heel benieuwd naar het recept voor de ontbijtkoek 🙂 Leuk dat je een ebook gaat maken!

Antwoord
Bente juni 15, 2018 at 12:55

wow bizar hoe goed de fotokwaliteit van de Iphone X is! Super leuk overzicht weer 🙂

Antwoord
Marit juni 20, 2018 at 08:52

Echt he! Dankjewel! 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram