Favo FridayHET IS...

Favo Friday #64

geschreven door Marit juni 1, 2018 2 Comments

Twee weken geleden zat ik in Portugal en nu zit ik in Italië… een beetje rommelig wat de Favo Friday betreft, want ik vind de buitenland-tripjes een foto-blog opzich waard, maar bij deze deel ik mijn favoriete kiekjes tussen de twee (werk)tripjes tussendoor. Kijk je mee?


Ik laat op social media vaak kleurrijke bordjes zien, maar ik lunch ook regelmatig ‘gewoon’ met boterhammen appelstroop en hagelslag hoor, haha.


Hoe lekker ziet dit eruit!??!?! Samen met mijn rennende vriendinnen ging ik picknicken met de ‘Fit with Marit bowls’ van The Foodspot.  De bowl kun je de hele maand juni nog bestellen in Groningen. Als toetje hadden we donuts, GENIETEN!


Kun je de rode Toyota Aygo nog herinneren? Die mocht ik vorig jaar een paar maanden lenen van Toyota. Niet veel later hebben Tom en ik onze eigen Aygo gekocht, maar wel met iets minder coole snufjes. Daarom mogen we heel af en toe voor een weekje in een andere variant van Toyota rijden. Dit is de Toyota CHR en woaahhh, zo cool! Rijdt ontzettend lekker en heeft allerlei toffe functies (bijv. qua veiligheid).


Afgelopen weekend in getoerd and we LOVED it!


Ik werd uitgenodigd om een presentatie te geven op de meidenavond van FC Groningen. De presentatie ging over bloggen, vloggen en (gezond) eten. Daarna werden er verschillende workshops gegeven en maakte ik met alle meiden + moeders (100!) wraps en mochten ze met mijn camera oefenen om te vloggen. Heel leuk om te doen!


Over presentaties gesproken (vind ik dus heel leuk!), donderdagavond 21 juni geef ik bij Bossbabe (in Groningen) een presentatie waar ik mijn persoonlijke verhaal vertel en hoe ik werk aan mijn blog en social media en omga met samenwerking etc. Meer info en tickets vind je via deze link.


Zo’n maaltijd dat eigenlijk niet echt iets is, maar juist daardoor heel lekker en simpel. Asperges met rijst en een vegaburger. En geen maaltijd compleet zonder SAUS!


Ongeveer één keer per maand kom ik samen met vrouwelijke ondernemers (#girlbosses) om.. sjah.. eigenlijk gewoon te kletsen over van alles. Deze keer gingen we met z’n allen ontbijten bij The Pool (Studenthotel). Was lekker en vooral weer heel inspirerend.


Ik hou van het Studenthotel en de quotes die je overal tegenkomt!


Vorige week bestond Fit with Marit 4 jaar! Echt vet lang dus al, vind ik! De winactie is helaas al voorbij, maar wat een lieve berichtjes heb ik ontvangen. DANK JULLIE!


We hadden een verjaardag van vrienden en ik was de bob! Geen wijntje, maar een espresso-tonic. Ik vond dit serieus zo lekker! Aanrader om eens te maken!


Na een rustig hardlooprondje nog wat oefeningen thuis met de weerstandsbanden. In deze blog laat ik je zien welke oefeningen ik zoal doe.


Wat een zomers weekend was het he?! I love it!


Broodje geitenkaas, bramen en honing. Try it! 


Dat was echt lang geleden, maar dit blijft mijn favoriete eten bij de Mac: Mc Flurry! Ik koos voor de M&M met chocoladesaus; GODDELIJK!


Still my fave! De Perfection Bar Cruchy(!) in chocolade cookie smaak. Serieus net een twix. Er gaat bijna elke dag wel één in, haha. En op de vraag of ‘ie de Smartbar overtreft, ik vind van wel! Het proberen waard en let me know! 


Ik heb nog nooit zoveel Tony’s repen bij de Appie gezien, maar seriously, WAAR IS DE PUUR AMANDEL ZEEZOUT?!?!??!


Afgelopen woensdag stond er een lange duurloop op de planning. Gelukkig had het flink geregend die dag ervoor en wat het (om 7 uur in de ochtend) iets koeler. Ik loop niet vaak zonder muziek, maar dat was deze keer echt heerlijk: rust, focus, in het moment en genoten van de geluiden om me heen. Vaker doen! 

Van mij mag het dus elke week wel zo zomers zijn, heerlijk! Hebben jullie er ook van genoten of mag het wel weer wat afkoelen van jou?

Happy weekend! ♥

2 Comments

Jacqueline juni 6, 2018 at 11:22

De puur amandel zeezout is toch niet uit het assortiment hé? :O Is m’n lievelings!

Van die body & fit reep, is dat dan de chocolate toffee smaak :)?

Yummy!

Antwoord
Marit juni 9, 2018 at 10:08

Gelukkig afgelopen week weer gevonden en ingeslagen!
Van B&F de Chocolate cookie!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram