Favo FridayHET IS...

Favo Friday #63

geschreven door Marit mei 18, 2018 0 comments

De eerste week van mijn hardloopschema, een run event van Adidas en op naar een lang weekend Portugal! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 11 mei t/m woensdag 16  mei)?


Samen met Kelly ontbijten bij Feel Good! Ik ging voor de pannenkoekjes met huisgemaakte Nutella, smullen! Over een paar weken een hotspot-blog over deze plek!


Werken in het Studenthotel samen met deze toppers. Echt heerlijk om zo samen te knallen tijdens heel veel kopjes koffie.


Ik hou van lunchen met restjes! Een bordje groenten met bonen en spicy falafel, yum!


Gezellig borrelen op het terras van het Apollo hotel in Groningen. Als het echt warm is buiten witte wijn, anders rode wijn. Wat jij?!


Maandag daagde ik jullie uit om deze week eens anders dan normaal te eten #eetmeemetmei. Ook plaatste ik het recept voor een zomerse salade met geitenkaas en mango, super leuk om te zien dat deze gelijk die avond een paar keer werd nagemaakt!


Exercise in the morning before your brain figures out what you’re doing 😉 Uit bed en gaan! Ik ben echt een ochtendsporter en aan mijn reacties op Instagram te zien, ben ik niet de enige! 


Ik heb deze besteld bij bol.com om naast het hardlopen thuis wat oefeningen voor de benen te kunnen doen. Lijkt het je leuk als ik daar binnenkort meer over vertel/een video van de oefeningen maak? Tips zijn welkom!


Dinsdagavond was ik aanwezig bij de lancering van de nieuwe hardloopschoenen: Solar boost! Ik loop veel op de boost schoenen van Adidas, dus ben erg blij met dit nieuwe paar, ze lopen fijn!


Tijdens een 6km loop de schoenen testen met andere runners en met zonsondergang! Je begrijpt wel dat we tijdens zo’n run niet uitgekletst raken over hardlopen, eten en bloggen… zulke avonden vind ik zo gezellig en fijn!


De volgende dag stond er een duurloop van 13 kilometer op de planning. Vorige week is mijn marathonschema begonnen en ik heb er helemaal zin in! Ik zal binnenkort wat meer vertellen over hoe ik het combineer met voeding. Voor het hardlopen eet ik altijd iets kleins, crackers met appelstroop of deze reep van Body & Fitshop, mega lekker en een flinke boost aan koolhydraten!


Jaaaaa, dit is ‘m hoor! De ‘Fit with Marit bowl’. Deze Mexicaanse bowl kun je vanaf gister de komende weken in Groningen thuis laten bezorgen of afhalen bij The Foodspot. Ik vertel je er alles over in deze blog


Een paar weken geleden heb ik de bowl samen met The Foodspot gemaakt en woensdag kreeg ik de primeur en moest er natuurlijk even gecheckt worden of die goed genoeg is om ook door jullie te worden gegeten. Ik ben in ieder geval mega tevreden en hoop dat jullie ‘m ook lekker vinden! 

Dat was ‘m voor deze week! Gister ben ik voor een persreis vertrokken naar Portugal vertrokken. Mijn favoriete kiekjes vanaf hier zal ik dan ook volgende week met jullie delen. Ben jij wel eens in Portugal geweest? Het is mijn eerste keer, dus ik ben heel benieuwd!

Happy (lang) weekend! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram