Favo FridayHET IS...

Favo Friday #62

geschreven door Marit mei 11, 2018 0 comments

Een dagje naar Ameland, het bevrijdingsfestival, heel veel zon en uiteraard heel veel eten (en een beetje sporten)… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (vrijdag 4 mei t//m donderdag 10 mei)?!


Een dagje Ameland met mamsie. Wat een weertje niet?


Na wat kilometers door de duinen te hebben gefietst was het tijd voor ETEN! We namen beide een paddoburger met truffelmayo en frietjes… GENIETEN!


Plaatje toch?


Bevrijdingsdag begon met een intervaltraining: 4 x 6 minuten tempo, met 3 minuten rustig dribbelen tussendoor. Aanrader (als je even stuk wilt gaan ;))!


Bevrijdingsfestival in Groningen! Zulk lekker weer en zoveel gezelligheid! Beide onze brillen gingen er gewoon kapot van ūüėČ


Kast opruimen betekent kleding wegdoen en verkopen! Tot grote spijt ook deze twee Levi’s shorts die me eigenlijk echt (al een paar jaar) te strak zitten. Inmiddels hebben ze al een goed adresje gekregen, maar meer van mijn kledingkast kun je hier vinden.


Waar haal je als vegetari√ęr je eiwitten vandaan? Dat vertelde ik je zondag in deze blogpost! Dit bordje is er in ieder geval een goed voorbeeld van ūüėČ


Het lijkt altijd alsof ik alleen maar met feestmaaltijden lunch, maar ik eet ook wel eens gewoon brood hoor. Met hummus en avocado, ook een feestmaaltijd eigenlijk.


I love HEMA agenda’s! Een digitale agenda is dus echt niets voor mij, ik hou ervan om alles op te schrijven (lijstjes, lijstjes, lijstjes!). Herkenbaar? Hoe leuk is trouwens die bananenagenda? Denk dat dat ‘m wordt voor volgend jaar!


Eigen baas betekent eigen werkplek bedenken en dat was dus lekker veel buiten de afgelopen dagen.. niet dat ik daar mega productief van wordt (check mijn tenen), maar wat een heerlijkheid!


Ik was hier voor een hele leuke (en vooral lekkere) afspraak. Volgende week vertel ik je er meer over!


Dinsdag was ik een dagje offline (#offlinechallenge) en dus zocht ik mijn rennende vriendinnen (Running Girls) in de avond maar op om ‘in het echt’ te vragen hoe hun dag was. Hoe gezellig ziet dit eruit? En er werd natuurlijk ook hard hardgelopen!


In mijn vrolijke broek (oude van Costes) en met mijn bakkie havermout onderweg naar het station! Ontbijt is echt mijn favoriete moment van de dag, maar wist je dat er mensen zijn die standaard vasten (interemittent fasting) in de ochtend? Ik schreef er een Weetje Woensdag over! 


Dinsdag deelde ik het recept van deze mango-passievrucht kwarktaart. Ziet er lekker uit he? Is ‘ie ook! En voedzaam en ook nog eens makkelijk om te maken.


De Appie wordt serieus steeds hipper en gezonder! Er zijn al zoveel gezonde salades, maar nu heb je zelfs deze snacks met dip! Love it!


De komende vier maanden heb ik een toffe samenwerking met Runner’s World en Hansaplast! Woensdag schoten we filmpjes en foto’s. En op wat voor plek! Wauw!


Tussendoor lunchen. Ik ging voor een broodje frittata: yuhummmm!


Ondanks dat ik altijd allerlei snacks meeneem in mijn tas, ‘moet’ ik bij lange treindagen iets lekkers kopen. En meestal wordt het zoiets… smullen geblazen!


De afgelopen weken ben ik bezig geweest¬†met hotspots in Groningen, want het leek me leuk om voor niet-Groningers een tour te organiseren. Gisteren bedacht ik me dat het ook wel een goed idee zou zijn¬†om te kijken of er¬†√ľberhaupt animo voor was, en JA! Ik heb zoveel leuke reacties ontvangen!¬†Bedankt! En ik heb zoveel zin om een aantal van jullie te laten zien wat voor¬†leuke stad Groningen is. De¬†datum volgt snel! En voor de wel-Groningeners, ook voor jullie ga ik iets tofs verzinnen, stay tuned!


Voelde me helemaal thuis in het Studenthotel, haha! Studenthotel is de laatste tijd mijn tweede thuis, zo’n fijne werkplek!¬†

Dat was ‘m weer voor deze week! Hopelijk heb jij ook zo genoten van het mooie weer. Ik hoop dat het zonnetje snel weer terugkomt!

Fijn weekend! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram