Favo FridayHET IS...

Favo Friday #6

geschreven door Marit januari 27, 2017 2 Comments
Nummertje 6 alweer! In Favo Friday deel ik mijn favoriete momentjes van de afgelopen week (zaterdag t/m vrijdag). Afgelopen week was ik een dagje in Antwerpen, heb ik hardgelopen en ging ik naar een Comedy night. Kijk je mee?


Zoals ik vorige week al vertelde, ging ik vrijdag met vriendinnen een dag naar Antwerpen. Het was geweldig! We hadden heerlijk weer en de grootste lol met z’n viertjes. Niks moest, alles mocht. En de wafels smaakten HEERLIJK!


Lunchen deden we bij Perruche. Echt een super leuk tentje in het centrum!


Zondag stond er een duurloop op het programma. Over 9 dagen loop ik 16 kilometer tijdens de Midwinterrun in Apeldoorn, dus ik wilde nog een laatste lange loop doen, dit werden er 16 kilometers. Het was gewoon zulk fantastisch weer. Wel koud, dus een lekker tempootje om het warm te houden.


Het was een speciale dag voor mijn schoonfamilie, dus hadden we afgesproken om samen een wandeling te maken in het mooie Norg.


Een paar dagen vrij en de ‘offline challenge‘ zorgden ervoor dat ik lekker veel tijd over had. Dus lekker veel in de keuken bezig geweest en onder andere dit als tussendoortje gemaakt.


Dinsdag begon ik de dag samen met Jasmijn bij Anat. De mega hippe, vegan hotspot in Groningen. Heerlijk ontbeten met smoothiebowls!


Woensdag ging ik samen met vrienden naar de Comedy Night bij Wadapartja. Iets wat iedere maand wordt georganiseerd en het is echt heel lollig.


Donderdag begon ik de dag met een rondje Stadspark. HEERLIJK!


Terwijl ik gister op het werk rapportage aan het schrijven was, kreeg ik van een jongere ook een briefje met mijn rapportage. Dat zijn toch wel de leuke momentjes!

Hoop dat jouw week ook zo fijn was! 

2 Comments

Babette januari 27, 2017 at 12:19

Is dat de Anat van nederland verhuist,..???grappig!

Antwoord
Marit januari 27, 2017 at 13:07

Ja, die uitzending heb ik ook gezien! Leuk!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram