Favo FridayHET IS...

Favo Friday #59

geschreven door Marit april 20, 2018 4 Comments

Man, man, man, wat een weer! I LOVE IT! Afgelopen week zat vol met leuke koffiedates, lunchdates, wandelingen en ik kondigde iets (voor mij in ieder geval) heel leuks aan! Kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week (donderdag 12 april t/m donderdag 19 april)?


Donderdagavond kwamen de Temptation Island vriendinnen bij mij kijken (2 afleveringen!) en dit werd meegebracht. Serieus, zo lekker! Mijn nieuwe favoriet van Milka. Snickers omhuld in nog meer chocolade, goddelijk!


Vrijdag begon de dag super goed. Net zoals een maand geleden kwamen we met een groep vrouwelijke ondernemers (ook wel girlbosses genoemd ;)) uit Groningen bijeen. Ideeën uitwisselen, kletsen en veel inspiratie op doen.  


Lunchen met mams en zussie bij de Uurwerker. De vegaburger is hier zeker een aanrader!


De volgende dag ging ik weer uit lunchen! Met mijn beste vriendinnetjes. En omdat we allemaal uit een andere hoek van het land komen, spreken we vaak in het midden af. Deze keer bij v/d Valk in Zwolle. Ik ging voor de (warme) geitenkaassalade, heel lekker!


Tom en ik hebben “geo cachen” ontdekt (zoek maar eens op + probeer het!). Maakt dat we s’avonds in plaats van bankhangen lekker buiten aan het wandelen zijn en nieuwe plekjes ontdekken. Win-win en aanrader!


Zondagochtend stond ik in de sportschool samen met Tom, mijn zusje en haar vriend. ZO LEUK! #fitfam 😉


En na een goede workout, moet je ook goed eten. Havermoutjes met liefde!


Ik kreeg een spraakmemo van mijn beste vriend “Marit, ik hoorde dat je spelletjes mee ging nemen, dat gaat dus mooi niet gebeuren! Die laat je thuis!” Hehe…


Okeeee, geen spelletjesavond, maar het werd weer geo cachen! Uiteindelijk werd het zo donker en zijn we verdwaald, maarrrrr we hebben er wel drie gevonden!


Als beloning maakte ik wentelteefjes van suikerbrood, geserveerd met een bolletje kaneelijs. HEAVEN. Heb het recept al eens gedeeld, must try!


Een tip voor tijdens het wandelen: “Echt gebeurd” op Spotify. Waargebeurde verhalen vertelt door diegene bij wie het echt gebeurd is. Zitten echt hele leuke verhalen tussen en ze duren ongeveer 10 minuutjes.


Ik kreeg weer drie maaltijdboxen van Marley Spoon binnen. Deze “notige bulgursalade” was lekker joh! ik hou van de combinatie warm (wortels en bulgur) en koud (yoghurtsaus).


Dinsdag was de boekpresentatie van Anne. Daar wilde ik extra graag bij zijn, want mijn tante heeft haar in het schrijfproces begeleidt. Trots! Inmiddels heb ik het boek al bijna uit. Een duidelijk boek, leest lekker weg en geeft mooie handvaten als jij wil werken aan een fit lichaam.


Woensdag vertelde ik dat ik het ga doen! Een tweede marathon lopen! Wat, waar en wanneer, dat lees je in deze blog. Mega excited!


Mijn favoriete drankje Nocco weer besteld bij Body & Fitshop. Lekker voor mijn workout of gewoon tussendoor. En dan vooral de smaak peer!


Eindelijk een koffietentje bij Euroborg: Coffee Corner. Lekkere cappuccino en fijn laptoppen hier.


En yes! Op maandag na heb ik tot nu toe elke dag de challenge gehaald! Hoe gaat het bij jullie?


Rijst, boontjes, erwtjes, paprika en een mix van vega blokjes van Vivera (limoen-chilli smaak), kikkererwten, ui en knoflook. Beetje chillisaus en ketjap erbij en smullen geblazen!


Remember mijn twee weken Maleisië? Mijn beste vriend (die dus nu weer terug is) maakte om de zoveel maanden een prachtig filmpje van hun bestemmingen, zo ook een gedeelte van toen ik er bij was en deze staat nu online! Je kunt ‘m hier kijken. Echt de moeite waard, het is daar ZO mooi!

Dat was ‘m voor deze week! Er staat een heerlijk zonnig weekend voor de deur, dus geniet er ontzettend van! ♥

4 Comments

Eline april 20, 2018 at 09:04

Chille week! Geniet van je weekend 🙂

Antwoord
Aniek april 20, 2018 at 14:47

wat een prachtige filmpjes maakt je vriend!!!

Antwoord
Anne april 20, 2018 at 21:21

Op je fitbit foto staat 10 of 10.
Kan jij opdrachten toevoegen aan je fitbit? Hoe doe je dat?

Antwoord
Marit april 23, 2018 at 09:02

Via de app en dan de actieve uren! 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram