Favo FridayHET IS...

Favo Friday #53

geschreven door Marit maart 2, 2018 4 Comments

It’s Friday! Tijd voor mijn favoriete momenten uit de afgelopen week. Het was een gekke week, want ik had mijn laatste diensten op het werk. Afscheid nemen is nooit leuk, maar ik ben wel blij met de keuze die ik heb gemaakt. Daarnaast staan er allerlei leuke dingen gepland. Maar eerst tijd voor wat er al gebeurt is… 😉 kijk je mee?


Vrijdag vertrok ik samen met Tom, Kelly & Dylan vanuit Groningen richting het zuiden. Een weekendje Brabant en dit was ons super leuke huisje in de natuur, geboekt via Natuurhuisje.nl.


We verbleven in Waspik, vlakbij Den Bosch. Op Instagram vroeg ik om tips voor goede burgers en we konden er niet om heen: we moesten naar bar35! En dat was een goede keuze. Burgers met zoete aardappelfrietjes en truffelmayo. Heaven!


Na een heerlijk nachtje in volle rust stond dit ontbijt beneden op ons te wachten: Kelly had zich uitgesloofd. Ontbijten (met anderen!) is toch wel mijn favoriete moment van de dag. Zo gezellig!


Ondanks de kou was het prachtig weer en liepen we vanaf ons huisje zo de natuur in. Heerlijk door het bos lopen.


Na een middag spelletjes en Olympische spelen gingen we er nog even op uit, want ook kreeg ik vaak de tip om naar de Drunense Duinen te gaan. En wauw, wat was het daar prachtig! Met een prachtige zonsondergang…


Eigenlijk hadden we vooral zin om in het huisje te zijn, lekker spelletjes spelen en Wie Is De Mol kijken. Dus lekker pizza gehaald en tijdens WIDM opgegeten. Mijn mol is er gewoon WEER uit! Dit jaar gaat het slecht bij mij! Kijk jij het ook? Op wie zit jij?


Zondag begon de dag met een rondje hardlopen, samen met Kelly en Tom. Een ijskoude wind, maar wat een natuur!


De bedstee in het huisje! Het was echt zo’n heerlijk, knus huisje! Het huisje waar wij verbleven staat bij mensen op het erf en in de zomer kun je bloemen plukken in de pluktuin. Helaas nu geen bloemen, dus we moeten zeker eens terug! 


Maandag maakte ik kip-kerrie met mango maar dan met vega kip. Aanrader!


Paas-repen, zo lekker!!!


En toen was mijn laatste dienst aangebroken… samen met de jongeren monchoutaart gemaakt en lekker opgesmikkeld. 


En Merci-taart voor mijn collega’s! Waarom ik stop en wat ik nu ga doen, dat heb ik in deze blog verteld. 


Met bloemen weer terug in de trein naar Groningen. Zoveel geleerd, zulke lieve collega’s, mooie herinneringen, maar ook zin in een nieuwe periode !


Als een ingepakte pinguïn rende ik door Groningen. WAT IS HET KOUD! Ik ben echt een koukleum, maar echt, als je je laagjes aantrekt (zo’n 3, 4 of 5), een muts en handschoenen dan ren je jezelf zo warm! Echt!


Ik ben alle eiwitrepen van Body & Fitshop aan het testen, maar ik wil alvast verklappen dat dit echt mijn favoriet is! Een soort crunchy twix, MEGA LEKKER!


Gister ging ik samen met mijn moeder bij mijn zusje op bezoek bij haar werk. Ze begeleidt mensen bij Consulinn die het Straight Away dieet volgen. Leuk om te zien hoe dat gaat en wat ze zoal hebben liggen!


En daarna lekker samen eten bij Eetcafé Het Leven in Leeuwarden. Echt een aanrader! Ik ging voor de kippendij met pindasaus (ik ga hier altijd voor als het op de menukaart staat, haha). Zo’n leuk, gezellig tentje!

Dat was ‘m voor deze week! Zaterdag ga ik naar Parijs en zondag loop ik daar samen met Fitbit de halve marathon! En dan stap ik maandag het vliegtuig in naar Maleisie! ZIN IN!

Een heel fijn weekend gewenst! En wees gerust: de temperaturen gaan weer wat omhoog!

4 Comments

Judith maart 2, 2018 at 16:55

Dat natuurhuisje ziet er inderdaad heel cute uit <3 En wauw Maleisië! Heerlijk vooruitzicht 🙂 Heel veel plezier alvast!

Antwoord
Marit maart 3, 2018 at 09:46

Dankjewel, Judith! 🙂

Antwoord
Manon maart 2, 2018 at 19:09

Heel leuk dat natuurhuisje! En bij mij gaat de mol ook niet zo goed dit jaar, haha. Eerst zat ik op Loes, toen Stine en daarna Simone…..dus… En heel veel plezier en succes in Parijs + Maleisië!!?

Antwoord
Marit maart 3, 2018 at 09:50

Ik dus precies hetzelfde, schandalig! Ik heb gewoon 0 punten in de WIDM app! Bedankt voor je berichtje 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs