Favo FridayHET IS...

Favo Friday #52

geschreven door Marit februari 23, 2018 1 Comment

Wauw, de week is voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen! Zijn jullie ook zo aan het genieten van de mooie dagen? Ik heb een hekel aan kou, maar die zonnige dagen vind ik heer-lijk! Afgelopen weekend was weer een werkweekend, tussendoor heb ik veel gewandeld en ging ik eten met mijn rennende vriendinnen. Kijk je mee met mijn favoriete momenten?


Zoats: courgette en oats! Hoppa, 100 gram groente in je ontbijt! Een goed begin van de vrijdag. En dat blokje pure chocolade is niet meer weg te denken…


Vrijdag of zaterdag had ik een 24uurs dienst op het werk. Zaterdagochtend maakt ik wentelteefjes voor de jongeren, ze vonden het heerlijk!


Zoals ik al op Instagram vertelde ben ik GEK op deze eiwitrepen. Vooral de bovenste smaak. Ook de macro’s zijn top: 200 kcal per reep, 20 gram eiwitten. Ik heb ze besteld via Body & Fitshop.


Zaterdagavond was PERFECT. Twee van mijn beste vriendinnen (Chris en Lau we missed you!), wijn, een hete jacuzzi, Ben & Jerry’s en Spicegirls muziek op de achtergrond. Ge-nie-ten.


Zondagochtend stond weer in het teken van bakken op het werk, deze keer muffins met oreo!


Ik testte deze drie Fitbits (Ionic, Charge 2 en Alta HR) en schreef een review. Al gelezen?


En toen kwam ik thuis na twee nachtjes niet thuis te hebben geslapen en stond er een pakket van New Balance op me te wachten. Nieuwe kleding en deze nieuwe nieuwe schoenen, I am in love!


Maandagochtend gelijk het nieuwe setje uitgetest tijdens een piramidetraining:
1 kilometer inlopen
1, 2, 3, 4, 5, 4, 3, 2, 1 minuten tempo, met 2 minuutjes heel rustig dribbelen tussendoor
1 kilometer uitlopen
Aanrader!


Al bijna twee jaar werk ik als groepsleider op deze locatie, maar pas de laatste weken heb ik ontdekt hoe leuk voetballen (met de jongeren) is. Vooral met het zonnetje erbij!


Donkey kick in de sportschool!


Een Buddha Bowl met tempeh! Dit is toch een feestje op je bord? Het recept en de voedingswaarden vind je hier.


In de Challenge Monday van deze week daag ik jullie uit om eens een workout over te slaan. In de Weetje Woensdag leg ik uit dat elke dag sporten ook zeker niet nodig is. Al gelezen?


Ik weet niet wat het is, maar de laatste tijd heb ik veel zin om op te ruimen (aanrader! Opgeruimd huis = opgeruimd hoofd). Deze week ging ik alle mandjes en laatjes bij langs en ook daar kwam weer veel troep tevoorschijn. Ook kwam ik dit cassettebandje van K3 tegen, nostalgie!


Woensdagavond ging ik samen met mijn rennende vriendinnen eten bij El Santo. We deelden allerlei Mexicaanse hapjes, maar namen allemaal hetzelfde dessert: gefrituurde karamelijs met kaneelsuiker. HEAVEN! Gister deelde ik de hotspot-blog, watertand je mee?


Donderdag begon ik de dag met twee broodjes appelstroop en koffie, want er stond een duurloop op het programma. Volgend weekend naar Parijs voor de halve marathon!


Na een koude, maar heerlijke 13 kilometer run maakte ik deze mugcake. Zo’n lekkere beloning!

Dat was ‘m weer voor deze week. Dit weekend gaan we een weekendje weg en dan volgende week werk ik mijn laatste diensten op het werk. Vorige maand heb ik namelijk na lang wikken en wegen ontslag genomen… volgende week zal ik hier meer over uitleggen!

Voor jou een heerlijk weekend gewenst! ♥

1 Comment

Judith februari 23, 2018 at 09:31

Haha dat bandje van K3 herken ik ook van vroeger! Veel plezier dit weekendje weg 🙂

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram