Favo FridayHET IS...

Favo Friday #51

geschreven door Marit februari 16, 2018 2 Comments

Het is weer vrijdag, de week is bijna voorbij! Hopelijk staat er voor jullie allemaal een fantastisch weekend voor de deur en was jullie afgelopen week productief en gezellig. Mijn week in ieder geval wel! Ik keek vooral veel schaatsen, maar ging ook zelf schaatsen… kijk je mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week?


Vorige week begon mijn vrijdag zo. Koud, maar die heerlijke zon levert prachtige plaatjes (en vrolijke gezichtjes) op.


Zo af en toe vind ik dat ik het verdiend heb om een paar euro meer uit te geven aan avondeten. Wat ik dan koop? ZALM! Samen met patatjes uit de aifryer, broccoli en truffelmayo. GE-NIE-TEN.


Deze bananencake maakte ik vorige week. Het recept is super simpel en de cake (al zeg ik het zelf) super lekker en gezond! Recept en de voedingswaarden check je hier!


Zaterdag was de eerste schaatswedstrijd van de Olympische spelen en zien schaatsen doet schaatsen…


… dus samen met mijn vader ging ik een uurtje schaatsen in Thialf. Vroeger (tot m’n 21ste) kwam ik hier dagelijks, nu veel te weinig! Maar het was HEERLIJK om weer op het ijs te staan.


Make your own magic! Ontbijten met havermout met kiwi en pure chocolade.


Zondag besloot ik alle kastjes in de keuken te gaan legen en op te gaan ruimen. 1 vuilniszak, 1 koffer vol foodies voor familie en vrienden en het fijnst van alles: een mega opgeruimd hoofd! Wat een heerlijk gevoel zeg, aanrader!


En om niet gelijk de keuken weer vies te maken, gingen Tom en ik een hapje eten in de stad. We gingen naar een nieuw Mexicaans tentje, El Santo, en konden het niet laten churro’s als toetje te bestellen. HEER-LIJK! Volgende week meer over deze nieuwe hotspot.


Maandag kwam er weer een nieuwe challenge online voor het thema ‘de controle loslaten’. De uitdaging is “koop iets lekkers voor jezelf!”. Doe jij mee aan de challenge?


Tom besloot spontaan kippasteitjes te maken en dit was LEKKER. Zal ik hem om het recept vragen?


Het is je vast niet ontgaan, maar woensdag was het Valentijnsdag! Deze foto maakte Tom en ik precies een jaar ervoor, op het strand in Mexico. Dit jaar beantwoordde mijn valentijn 10 (door jullie gestelde) vragen op mijn blog. Al gelezen?


Ik hou van restjes en kleurtjes! Ik maak de laatste tijd vaak ‘Buddha bowls’. Zal ik volgende week een recept online zetten zodat jullie ook kunnen genieten van al die vitamientjes, kleurtjes en heerlijke smaken?!


Valentijnsontbijt!


Toen ik woensdag om 7 uur wakker werd wist ik het: ik moet er nu uit, want dan loop ik met zonsopgang. Dat werden 15 kilometers volop genieten! Ik loop weer wat langere afstanden, want over 2,5 week ga ik samen met Fitbit de halve marathon in Parijs rennen! Ik ben bezig met een review van verschillende Fitbits, die komt deze of volgende week online!


De laatste tijd heb ik vaak koffie-dates met vriendinnen. Dat breekt zo lekker de dag. Lekker een ochtendje of middagje ergens koffiedrinken en flink bijkletsen. Love it!


Dinsdag kreeg ik de maaltijdboxen van Marley Spoon weer binnen dus woensdag stonden deze goed gevulde wraps op het menu. Gesmolten kaas, chillisaus en avocado, LOVE IT!


Gister ging ik na mijn werk heerlijk borrelen met mijn schaatsvriendinnetjes. We begonnen met nacho’s en eindigden met deze geweldige toetjesplank. YUM!

Dat was ‘m weer voor deze week! Heb je leuke plannen dit weekend? Vertel! 

♥♥

2 Comments

Judith februari 16, 2018 at 19:35

Zo lekker die churros! En wat een schattig Valentijnsontbijtje <3

Antwoord
Judith Armande februari 19, 2018 at 13:13

heerlijk om lekker te schaatsen! ik wou dat wij wat dichterbij een ijsbaan hadden!
fijn altijd om alle kastjes weer opgeruimd te hebben!

Antwoord

Laat een comment achter

Mijn andere blogs