Favo FridayHET IS...

Favo Friday #50

geschreven door Marit februari 9, 2018 0 comments

Nog een paar uurtjes tot het weekend! Wat een koude week was dit he? Brrrr! Ik zou zeggen pak een mok warme chocomel en kijk gezellig mee met mijn favoriete momenten uit de afgelopen week!


Zondag ging ik voor mijn late dienst nog even sporten. In deze blog leg ik je uit hoe en waarom ik krachttraining combineer met hardlopen. 


In de Challenge Monday van deze week was de uitdaging om een week niet op de weegschaal te staan. Ik vond dit zo’n leuk, bijpassend plaatje!


Als ik een vroege dienst heb, vind ik het heerlijk om in de trein te ontbijten. Kun je langer in bed liggen en in de trein heb ik alle tijd om van mijn mugcakie te genieten. 


Maandag hadden we vergadering en in plaats van koekjes zette ik worteltjes op tafel. Qua geluid misschien niet het allerbeste idee, maar qua gezondheid wel… alles ging op!


Maandagavond voelde voor mij als weekend. Popcorn (ik ben daar echt verslaafd aan) en een wijntje. Genieten!


Dinsdag was het KOUD! Ik trok allerlei laagjes aan en deed een intervaltraining in het stadspark. Het mag dan koud zijn, het geeft wel prachtige plaatjes tijdens het lopen. Ik ging voor 7 x 3 minuten tempo, met 2 minuutjes dribbelen tussendoor. Wel eerst warmlopen en daarna uitlopen. 


Met een advertentie van Runnersworld in de Runnersworld magazine. COOL!


Als ik thuis lunch, probeer ik er ook altijd een schaaltje groente bij  te eten. Lekker, gezond en vullend! Deze keer ging ik voor een schaaltje met pompoen, wortel en spruitjes. 


Wist jij dat het qua voedingsstoffen niet veel uitmaakt of je nou verse groenten, groente uit blik of uit de vriezer eet? In de Weetje Woensdag vertelde ik er van alles over! 


Donderdag begon mijn dag heerlijk! Banaan pannenkoekjes samen met Jasmijn bij het Concerthuis. Yum!


Jasmijn is CUM LAUDE afgestudeerd en gaat over een paar weken Groningen verlaten. Zo trots op haar, maar wat ga ik haar ook missen!


Tom maakte één van ons favoriete maaltijden: roti! ZO lekker!


Donderdag zat ik al vroeg in de trein naar werk. Te vroeg om thuis nog te ontbijten, dus dan neem ik deze handige bakjes mee zodat ik op het werk mijn warme havermoutje kan maken. Blijft het beste begin van de dag.


Gisteravond had ik samen met vriendinnen een Temptation Island avondje. En daar hoorde Thais bij uiteraard. Genieten! (Kijk jij ook Temptation Island? Heeeeeerlijk he?!)

Dat was ‘m weer voor deze week. Ik hoop dat jij ook een goede week hebt gehad! Wat was het lekkerste wat jij afgelopen week hebt gegeten? VERTEL!

Happy Friday! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram