Favo FridayHET IS...

Favo Friday #5

geschreven door Marit januari 20, 2017 0 comments

In Favo Friday deel ik mijn favoriete momentjes van de afgelopen week (zaterdag t/m vrijdag). Afgelopen week was een week met veel KOU, klussen, werk en een mislukt event. Kijk je mee?


Kelly & ik hadden we van onze Running Girls een bon voor de sauna gekregen. Vrijdag hebben we een heerlijk middagje genoten in de sauna. Wat was dit heerlijk, bedankt girls!


We sloten de dag af met een aantal van de Running Girls zelf. Eerst pizza, daarna popcorn bij de film “foute jongens”. Fout was ‘ie zeker en verder een niet heel bijzondere film, wel gezellig!


Zaterdag stond in het teken van klussen bij de parents. Ze zijn bezig met een nieuwe tuin en daarvoor moest het schuurtje gesloopt worden. Alles mocht kapot, woeeeeehj!Een tijdje terug had ik een interview met het NRC en dat stond afgelopen zaterdag in de krant. Het gaat over hoe je Instagram-waardig leeft. Wanneer maak je foto’s, wat doe je ervoor, hoe combineer je dit? Blij met artikel!


Lekker kleurrijk eten op de maandagmiddag! #eatyourveggieschallenge


Zoals ik gister al in deze blogpost vertelde reden er gister geen treinen naar Amsterdam, maar ook reden er geen treinen naar Groningen. Het levert mooie plaatjes op die sneeuw en kou, maar de NS heeft het er weer moeilijk mee, haha.


Gister reisde ik naar Eindhoven! Één van mijn beste vriendinnen woont daar en samen met mijn andere beste vriendinnen (we missen er helaas 1tje) gaan we een dagje naar Antwerpen. Maar eerst een avondje met veel ijs en chocolade, gewoon van de Lidl, super goedkoop en mega lekker!

Hoop dat jouw week ook fijn was, happy Friday! ♥

 

Laat een comment achter

Mijn andere blogsVolg op Instagram