Favo FridayHET IS...

Favo Friday #48

geschreven door Marit januari 26, 2018 0 comments

YES, VRIJDAG! En nu voel het ook echt als een vrijdag, want ik heb WEEKEND! In de afgelopen week was ik veel aan het werk, maar uiteraard werd er tussendoor weer heerlijk gegeten 😉 Kijk je mee mijn favoriete momenten uit de afgelopen week?!


Zaterdag maakte ik deze courgette pannenkoekjes op het werk aan de hand van het recept van Marley Spoon. De kinderen waren er minder over te spreken, maar mijn collega en ik vonden het heerlijk! 


Zondagochtend met een mugcake in de trein onderweg naar werk. Rustig en lekker wakker worden!


Zondag was een prachtige dag, dus ging ik samen met de jongeren een stukje fietsen. Heerlijk!


Hollandse pot bij mijn schoonmoeder! Hoe lekker!? Stoofpeertjes, aardappelpuree, hachee, boontjes, appelmoes en rode kool. Genieten!


Op Instagram Stories vroeg ik om tips voor films op Netflix (romantisch, drama en thrillers). De meeste tips heb ik opgeschreven met stipt op nummer één: Contratiempo. Ik hoop ‘m dit weekend te kunnen kijken, ben erg benieuwd! Hoop dat jullie ook wat aan de tips hebben!


Voorafgaande de vergadering op werk knalde ik er nog een workout uit en deelde deze op Insta Stories. Veel leuke reacties, dus binnenkort zal ik het weer doen! 


Ik maakte mijn (op dit moment) twee favoriete tussendoortjes: zoete aardappel brownie (moest nog de oven in) en eiwitrijke carrotcake. Laten afkoelen, in stukken snijden, verpakken en in de vriezer bewaren. Zo heb ik elke dag een lekker en voedzaam tussendoortje!


Een buddha bowl met alle restjes die ik nog had liggen en that turned out pretty well! Spruitjes, wortel, veldsla, paprika, kidneybonen, asperge broccoli, pompoen, tomaatjes, aubergine en een vegaburger. Daarop nog een flinke lepel hummus, YUM!!!


De Weetje Woensdag van afgelopen week ging over scheetje en sporten. Al gelezen?


Woensdag had ik een vrije dag tussendoor. Wandelen met een collega, koffie drinken met een vriendin, lunchen bij Anat (pastinaak-mosterd soep) en daarna naar de kapper. Heerlijk dagje!


Een warming-up en een uur krachttraining zorgt niet voor veel stappen. Ik probeer elke dag 10.000 te zetten! (Dit is de Fitbit Charge 2 en JA die bevalt me goed!)


De nieuwe reep van Tony’s, de PAASREEP! Melk, citroen en meringue. Moet je eerlijk zeggen dat ik ‘m nog niet geproefd heb, dat wil ik samen met vriendinnen doen! 


Heb je mijn fotoverslag van IJsland al gezien? Inmiddels twee weken geleden, maar beter laat dan nooit! 

Dat was ‘m dan voor deze week! Zondag ga ik weer naar Eindhoven om de kleine baby van mijn beste vriendin weer te zien en verder ga ik redelijk plan-loos het weekend in, I love it!

Wat zijn jouw plannen dit weekend? Have a good one! ♥

Laat een comment achter

Mijn andere blogs